На 5 и 6 април се изиграха първите четвъртфинали в

...
На 5 и 6 април се изиграха първите четвъртфинали в
Коментари Харесай

Sesame фаворизира Ливъръпул, Реал, Сити и Байерн в реваншите в Шампионска лига

На 5 и 6 април се изиграха първите четвъртфинали в най-авторитетния клубен шампионат на Стария континент – Шампионска лига. Четирите мача ни предложиха доста страсти, красиви попадения и футбол от най-висока класа.

На пръв взор има два тима, които като че ли подпечатаха билета си за полуфиналите, само че следва да забележим дали това е по този начин. Става въпрос за, които завоюваха с по 3:1 първите си мачове, освен това като посетители.

Напълно предстоящо Ливърпул бе подложен в ролята на любимец за визитата на Бенфика. Конате и Мане дадоха солидна преднина на мърсисайдци през първото полувреме на „ Луш “, а след почивката се разписа и Луис Диас, а Дарвин Нунес вкара почетен гол за домакините, запазвайки най-малко дребни шансове за реванша в Англия.

Sesame България чака безпроблемна победа за мърсисайдци и на на 13-и този месец, давайки им коефициент 1.30. Ставката за тъждество е 5.75, а за победа на Бенфика – 8.00. Коефициентът и двата отбора да отбележат е 1.70.

Реал Мадрид реализира победа със същия резултат при гостуването на Челси. Карим Бензема направи следващия си звезден мач, вкарвайки три гола във вратата на лондончани, като това бе и втори следващ хеттрик на французина, откакто в осминафиналния дуел реванш с ПСЖ още веднъж той бе прецизен на три пъти. За отбора на Томас Тухел осъществя Кай Хаверц преди почивката. Сега задачата на „ сините “ наподобява извънредно сложна. Реваншът е на 12 април на „ Сантяго Бернабеу “, а Sesame дава минимални шансове на Челси да продължи към полуфиналите. Ставката на Реал да прескочи четвъртфинала е 1.06, а на англичаните – 7.00. Коефициентът за победа на „ кралския клуб “ и във втория мач е 2.33 против 3.00 за играчите на Тухел. Равенството е оценено с 3.33.

В другите два четвъртфинала към момента има въпросителни. Манчестър Сити се наложи вкъщи с 1:0 над Атлетико Мадрид, а вторият дуел е на 13 април в Испания. Sesame BG сочи за любимец „ жителите “ и в реванша с 1.83 коефициент за нова победа. Тази за Атлетико е с 4.25, а равният е с 3.60. Ставката Сити да се класира на полуфинал е 1.11, до момента в който това да стори грандът от Мадрид е с 5.33.

Виляреал бе апетитен за новобранец в конфликта с Байерн Мюнхен, само че „ жълтата подводница “ изненада немския гранд, побеждавайки го с 1:0 на „ Ла Керамика “. Всъщност баварците имаха шанс, че не си потеглиха от Испания с по-негативен резултат. Въпреки това, в е посочен Байерн за любимец да играе в идната фаза на Шампионска лига. Коефициентът на букмейкъра това да се случи е 1.36 против 2.90 за класиране на Виляреал в полуфиналите. Онлайн платформата за залози дава съществено преимущество за отбора на Юлиан Нагелсман в реванша на 12 април с 1.27 за победа. Нова изненада от страна на Виляреал е оценена с 9.50, а тъждество в мача, което ще класира испанците, е с 6.00.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР