На 4 януари на тържествена церемония в сградата на Държавна

...
На 4 януари на тържествена церемония в сградата на Държавна
Коментари Харесай

ДАНС отбеляза 16 години от създаването си, вече има и ново лого

На 4 януари на тържествена гала в постройката на Държавна организация " Национална сигурност " (ДАНС) бяха маркирани професионалният празник на Агенцията и 16 години от основаването й.

По този мотив ръководителят на ДАНС Пламен Тончев благодари на чиновниците на Агенцията за всеотдайната им работа за отбрана на жителите, националните ползи и държавността в подтекста на динамичната и комплицирана среда за сигурност, оповестиха от пресцентъра на Агенцията. 

Г-н Тончев акцентира, че напъните на управлението на ДАНС са ориентирани към развиване на Агенцията като устойчива, надеждна, ресурсно обезпечена и съответна на актуалните закани работа за сигурност.

Поздравления към чиновниците по случай професионалния празник на Държавна организация “Национална сигурност " бяха отправени от държавното управление, държавните институции и службите от бранш " Сигурност “ на Република България, както и от задграничните партньорски служби.

Тази година Агенцията посрещна празника си и с нов институционален знак, направен от преподаватели в Националната художествена академия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР