На 4-ти юли, кметът на Община Левски Любка Александрова срещна

...
На 4-ти юли, кметът на Община Левски Любка Александрова срещна
Коментари Харесай

Кметът на Община Левски Любка Александрова се срещна с представители на Японското посолство

На 4-ти юли, кметът на Община Левски Любка Александрова срещна с представителите на Японското посолство, които бяха почетни посетители на формалното разкриване на Международната галерия „ Нови хоризонти ”.



От фейсбук страницата си,Любка Александроваинформира: ”Проведохме работна среща с представителите на Японското посолство - господин Такаюки Шинозава, консултант и зам. началник на посолството на Япония в България и културното аташе господин Кенто Мураки. Разказах им за общината и достиженията на хората в Левски и договорихме да надградим културното съдействие, като организираме срещи сред японски и български бизнес, ангажиран със земеделие и хранително-вкусова индустрия ”.



След срещата си с кмета на община Левски, господин Такаюки Шинозава, показа, че е очарован и извънредно благополучен от визитата си в град Левски, този дребен и спокоен град с усмихнати хора.

„ Този продан с община Левски е доста значим за нас и по тази причина ще разгледаме детайлности и ще споделим концепциите с посланика. Възнамеряваме да разрастваме взаимоотношенията и разбирателството сред нашите две страни, сред жителите и доста съм благополучен за това ”, сподели господин Такаюки Шинозава.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР