На 33-годишна възраст Явор Бахаров отново е ерген и търси

...
На 33-годишна възраст Явор Бахаров отново е ерген и търси
Коментари Харесай

Явор Бахаров и Рая Пеева – разделени! След две години любов бившите гаджета не се поглеждат

На 33-годишна възраст Явор Бахаров още веднъж е ерген и търси ново гадже, разбра HotArena.

Вместо да се ожени за приятелката си Рая Пеева, както всички чакаха, той се е разделил с нея, писа „ Уикенд ”. 

Миналата седмица Явор отпразнува своя 33-и рожден ден в Колумбия в напълно мъжка компания, надалеч от формалната си половинка Рая, с която се говореше, че сякаш били сгодени. Според слуховете, тя даже не го е поздравила за празника. Както „ Уикенд ” писа, къдрокосият артист беше в латиноамериканската страна дружно с сътрудника си Бойко Кръстанов и различен собствен другар. След екскурзията тримата се трансферираха в Мадрид на музикален фестивал. През това време Рая се държи по този начин, все едно Явор не съществува . Двамата не поддържат безусловно никакви връзки.

Хубавата Рая, известна на необятната публиката с ролята на Поля в сериала „ Скъпи наследници ”, към този момент цялостен месец снове из родните курорти, като понякога взе участие в „ Пощенска кутия за приказки ”, откъдето евентуално прибавя възнаграждения към скромната си актьорска заплата. По всичко наподобява, че тя няма никакви контакти с Явор, с който до предишния месец деляха общо жилище .

Проверка на „ Уикенд ” сподели, че двамата взаимно са спрели да следват даже профилите си в обществените мрежи. Рая нито е измежду приятелите на Явор във „ Facebook ”, нито измежду почитателите му в Инстаграм . Последната негова фотография, която е коментирала, е от средата на юни, когато очевидно към момента са се водели гаджета, въпреки че артистът е обикалял Македония без нея. След това тя показва цялостна липса на внимание към къдрокосия си сътрудник. Съдейки от този факт, раздялата най-вероятно е от към месец. 

Засега не е ясно какво е предиздвикало двамата артисти да прекратят връзките си. Преди време Рая показа в изявление пред „ Уикенд ”, че Явор е първият, който е съумял да я укроти, че е доста влюбена в него и счита, че той е мъжът на живота ѝ. Бахаров също в никакъв случай не е пестял суперлативи по неин адрес и се приказва, че даже желал тя да бъде майка на бъдещите му деца . Заради тази еуфория, в която двамата живееха, раздялата им е същински потрес за техните познати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР