На 31 май 2018 г. в салона на НЧ ,,Съгласие

...
На 31 май 2018 г. в салона на НЧ ,,Съгласие
Коментари Харесай

НУ Хаджи Генчо в Тетевен изпрати своите четвъртокласници с песни и танци

На 31 май 2018 година в салона на НЧ,,Съгласие 1869 “ гр. Тетевен се организира крайгодишно празненство под наслов,,Моят път стартира с мъничка пътечка “ на НУ,,Хаджи Генчо “. Г-жа Ирена Филипова – шеф на учебното заведение и класните ръководители връчиха удостоверенията на своите ученици с чест и горделивост от постигнатото. Децата направиха едно ужасно празненство, в което с изключение на стихове, песни, танци и спектакъл, ни показаха и какъв брой добре са научили британския език.
На тържеството посетители бяха господин Борис Врабевски – зам.-кмет на Тетевен, госпожа Мария Стойчева – ръководител на Общински съвет Тетевен, учители, родители. Д-р Мадлена Бояджиева – кмет на Община Тетевен сервира приветствен адрес, с който изрази признателността към всичко, което екипът на НУ,,Хаджи Генчо “ прави в интерес на образованието на децата в Тетевен. Г-н Борис Врабевски сподели:,,Вие, родители сте свързващото звено сред децата и учителите и без вас няма по какъв начин да се скрепи връзката…Скъпи деца, поисквам ви да бъдете здрави и да откривате далечни и необятни хоризонти, изпълнени с доста любов! “. След поднесените красиви букети с цветя от почитание и признателност към учителския труд и самообладание, госпожа Мария Стойчева в поздрава си сподели:,,Всъщност децата са цветята на учебния венец на началното учебно заведение! “.
Гости, някогашни и сегашни учители, родители и деца се любуваха на прелестното празненство, изпълнено с доста самообладание, любов, религия и детски дух, творящ и чист!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР