На 30 септември Джъстин и Хейли Бийбър си казаха Да

...
На 30 септември Джъстин и Хейли Бийбър си казаха Да
Коментари Харесай

Реакцията на Селена Гомес след сватбата на Джъстин и Хейли Бийбър

На 30 септември Джъстин и Хейли Бийбър си споделиха " Да " за повторно , този път на блестяща и много скъпа сватбена гала. Покрай нея няма по какъв начин да не се сетим за някогашната на изпълнителя Селена Гомес, която в последно време не е в най-хубавото си прочувствено положение.

Въпреки че неотдавна тя съобщи, че най-трудните моменти от живота й са към този момент зад тила й, сигурно фактът, че Бийбър към този момент е женен мъж й е дал тематика за размисъл.

Двамата се разделяха на няколко пъти, само че сложиха финален завършек на седемгодишната си връзка напролет на 2018 г ., а скоро по-късно - през юни, Бийбър стартира да излиза с Хейли Болдуин. Годежът пристигна след месец, а през септември двамата узакониха скрито връзката си.
 Селена и Джъстин през 2011г.

Селена и Джъстин през 2011г.

Днес Селена е безапелационна, че не съжалява за това, че двамата с Джъстин към този момент не са дружно . Тя е споделила пред свои другари, че да бъде без него е най-хубавото за нея решение. Затова и бракът на изпълнителя не я е натъжил ни минимум.

Самата Гомес е отворена за нови любовни завършения, само че не непременно. Тя знае, че всяко нещо се случва с времето си, по тази причина и не бърза да се обвързва. Освен това, нейният основен приоритет на този стадий е грижата за прочувственото и физическото й здраве, написа ELLE.
 Хейли Бийбър, Селена Гомес и по какъв начин брачната половинка на Джъстин Бийбър поддържа някогашната му
Как Хейли Бийбър поддържа Селена Гомес

Бивша и сегашна - и какво ги свързва

Преди няколко месеца Джъстин показа, че постоянно ще обича Селена, само че не по този начин, както Хейли , която е дамата на живота му. Гомес също е запазила положителни усеща към някогашния си и му желае единствено най-хубавото в фамилния живот от тук нататък.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР