На 30 ноември 2017 г. българският министър-председател играе танц със

...
На 30 ноември 2017 г. българският министър-председател играе танц със
Коментари Харесай

Каква е ролята на Борисов в световния скандал с Кристалина Георгиева и Саудитска Арабия?

На 30 ноември 2017 година българският министър-председател играе танц със саби в Рияд. Събитието се предава онлайн в мрежата от вездесъщата сътрудничка на Борисов Севда Арнаудова, известна като Севи.

Вие сте доста по-добър от Тръмп, като същински боец сте, обърнал се към Борисов престолонаследникът на Кралство Саудитска Арабия принц Султан бин Сауд, рабски написа вестник „ 24 часа “.

Член на българската делегация е и някогашният министър председател Симеон Сакскобургготски, който създаде Борисов от охранител и пожарникар в основен секретар на Министерство на вътрешните работи и му тури генералски пагони.

При завръщането си в София след епичната аудиенция Борисов декларира, че връзките ни със Саудитска Арабия са извънредно значими. Защо? – не сподели.

Забележете: Борисов се срещнал и с краля Салман бин Абдулазиз Ал-Сауд, с който разискали задълбочаване на съдействието в някои области и разкриване на посолство на България в Рияд. Такова е намерено през 2018 година, а за дипломат е назначен Димитър Абаджиев, считан за изключително непосредствен до Борисов. Абаджиев е бил деятел в Съюз на демократичните сили, ДСБ и партията на Яни Янев РЗС. При първото държавно управление на ГЕРБ Борисов го назначава за представител на България в газовия план „ Набуко “, който след това е спрян. Изпратен още веднъж от Борисов в Рияд, доста преди да му изтече мандата като дипломат в Словения…

През 2020 година Борисов декларира при второто си посещаване в Саудитска Арабия: Летим с първите мъже на Саудитска Арабия. Така се разсейва лъжата, че зад компанията, която строи Балкански поток, стои Русия!

Не след дълго излиза наяве, че българската страна обезпечава съвсем 3 милиарда лв., с които заплаща за построяването на газопровод, по който съветската компания " Газпром " ще изнася съветски газ за Европа. И до момента в който тези изгоди за Русия са очевидни, то българската страна „ взе участие “ с даване на трасе и наливане на 3 милиарда в интерес на Москва. Оказва се също, че главният реализатор на строителството, саудитската компания " Аркад ", се управлява от съветски жители, които са наели за подизпълнители съветски компании. Тръбите също са създадени в Русия, а доста от служащите по трасето се оказаха съветски жители.

Без да навлизаме в елементи, излиза наяве, че танците със саби и панeгириците за дружбата ни със Саудитска Арабия имат съображение и прикрит смисъл.

Цикълът от срещи и събития съответстват с интервала през който са събирани данни и е готвен Доклада за изискванията за правене на бизнес, в който Саудитска Арабия е сложена след дейности на Симеон Дянков и Кристалина Георгиева пред Йордания, а Азърбайджан пада на по-ниско равнище. Това са кавги в международен мащаб и ролята на Борисов посредством връзките му с Дянков и Георгиева занапред ще се разнищва.

Спомнете си това: Снощи ми се обади Кристалина Георгиева, откакто беше чула за суапа с ЕЦБ. И вика: Бойко, довечера на мека пухена възглавничка сладостен сън ще спиш. Спокоен! Милиарди евра имаш, вързал си се за... Викам: Криси, Христос Воскресе, и ти да си жива и здрава! Добра работа свършихме! Датата е 23.04.2020 година

Оттогава се приказва и за възможната кандидатура на Георгиева за президент на България. Особено горещо я предлага Росен Плевнелиев, за който е известно, че не прави нищо без да има утвърждението на Борисов.

Бродят клюки във високопоставени кръгове и за други сделки на Борисов в Рияд, свързани със скрити банкови сметки, в които се държат доста, доста милиони, само че и това ще стане ясно в скоро време…

В политическите игри и интриги в никакъв случай няма нещо инцидентно. И в този величествен скандал ще излязат занапред разкрития, които ще добавят портрета на ръководството на Борисов и ГЕРБ.

Фрог нюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР