На 30 май 2023 г. в Sofia Event Center по

...
На 30 май 2023 г. в Sofia Event Center по
Коментари Харесай

Next Level HR 2023 - Форумът на Мениджър за новия начин на работа и управление на хора

На 30 май 2023 година в Sofia Event Center по покана на списание ”Мениджър ” ще се срещнат изпълнителни шефове, бизнесмени, мениджъри и гении, които имат вяра в кариерната реализация в България. Форумът Next Level HR се организира за втора поредна година с концепция да показа новия метод на работа и ръководство на хора.

Между рестриктивните мерки на пазара на труда и реорганизацията на вътрешнофирмените процеси работодателите са изправени пред компликации като привличане, ангажиране и задържане на гении. Държавата и частният бранш имат основната роля за връщането на част от българите зад граница. 

По време на Next Level HR 2023 ще бъдат разисквани най-актуалните HR тематики като 4-дневната работна седмица, по какъв начин се реализира diversity - разнообразието, справедливостта, приобщаването и принадлежността и кои са методите хората да са на още по-преден проект. Ще се дискутират и HR подходи за това по какъв начин да разберем какво желае поколението Z и по какъв начин най-адекватно да му се обезпечи. 

В първи панел Brain drain & brain gain с противоположен знак, ще бъдат повдигнати главните HR тематики, от които зависи икономическия напредък на нацията: Недостиг на пазара на труда - демографски аспект, емиграция. От местен пазарът на труда става световен. Какви са решенията? Кои са инструментите на страната, с които може да задържи хората? Политики, стимулиращи задържане на хората в България и връщане на част от живеещите на открито. Как хората, които не желаят да са част от пазара на труда да бъдат върнати на него? 

Дискусията ще продължи във втори панел с тематика Reinventing engagement с представители на бизнеса, които ще дискутират: Как да увеличим ангажираността и мотивацията на чиновниците, които не работят в класическия офис от 9 до 17 часа? Как да създадем internal community и принадлежност? Предимства и дефекти при 4-дневна работна седмица. Какви са резултатите в фирмите, въвели тази процедура? Идва ли краят на общоприетите 40 часа? Mom-Friendly policies, work-life integration - по какъв начин се реализира баланс сред wellbeing-a на чиновниците и поставените цели? Diversity, Equity, Inclusion and Belonging - разнообразието, справедливостта, приобщаването и принадлежността. Как се ползват новите HR политики? 

Третият панел е отдаден на новото потомство и неговия пулс . В него ще се показа особено изследване, извършено измежду поколението Z в България и в спорен формат ще се търсят отговорите на въпросите: Как просветителната система дава отговор на бурното софтуерно развиване? Професиите на бъдещето бързо се оказват специалности на предишното. Поколението Z - по какъв начин вижда реализацията си в професионален проект? Какво чака от работното си място? Защо е значимо да му го осигурим? Предизвикателства и благоприятни условия. Мениджъри с маратонки - какъв жанр на водачество търси поколението Z?

Събитието е със свободен достъп против предварителна регистрация, която можете да направите  тук . В страницата на събитието ще получите и повече информация за тематиките и участниците в полемиките.

***

O сновни сътрудници : B-Trust Mobile, ARS, Aurubis, Phillip Morris Bulgaria .

С поддръжката на: ManPower.

Институционални сътрудници са Българска стопанска камара, Френско-Българска комерсиална и индустриална камара;  Германо-Българска индустриално-търговска камара.

Медийни сътрудници:   bTV Media Group  , Dir.bg,  BNT.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР