На 30 август българските инди-рок любимци от група Остава“ ще

...
На 30 август българските инди-рок любимци от група Остава“ ще
Коментари Харесай

„Остава“ отбелязват 27 години на сцената с биографична книга

На 30 август българските инди-рок любимци от група „ Остава “ ще отпразнуват 27 години на музикалната сцена с промоция на книгата „ аз ОСТАВА “ по време на годишния си огромен концерт в клуб „ Маймунарника “  в Борисовата градина. Още на идващия ден, 31 август, момчетата ще дебаркират в паметното за Пловдив място - бар Конюшните , с цел да показват книгата, повторят незабравимата страст и прелестно шоу, и пред пловдивските си почитатели.

Първоначалната концепция за биографична книга за „ Остава “ е на журналистът Даниел Ненчев и се ражда още преди 8-9 години, само че за жалост по този начин и не съумява да бъде осъществена. Преди година същата концепция се заражда в главата на създателя Георги Гаврилов и екипа на издателство Scribens, които твърдо вземат решение да осъществят това предизвикателство.

В резултат на усилената работа на Георги, Мария Куманова, Наталия Иванова и Валентин Дишев биографичната книга „ аз ОСТАВА “ е към този момент факт . Специален принос имат също Елин Рахнев, който дава името на творбата, и Даниел Ненчев, чийто определени изявленията с актьори и другари на групата намират място в нея. Визията е на Антония Георгиева, а фотографиите са дело на Добрин Кашавелов.
 
В „ аз ОСТАВА “ с изключение на безчет истории на бандата , читателите ще намерят непознати текстове на песни, отговори на въпроси от почитатели , една страхотна обща среща сред музикантите и създателите, разкази на доста хора, свързани с „ Остава “, и още доста забавни неща. По време на двата концерта всеки ще може да си купи книгата, а по-късно тя ще бъде налична и в книжарниците в страната.

В двучасовата стратегия на концертите с изключение на огромните си шлагери, бандата ще изсвири и първите две подготвени песни от идния си нов студиен албум , който записват сега и се чака да излезе през идната пролет.-->

Тази година специфични посетители на софийския концерт на „ Остава “ ще бъдат група „ Jeremy? “, а DJ съпорта ще е от Пинг Понг Галя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР