На 30 август 2017 г. напусна този свят на 90

...
На 30 август 2017 г. напусна този свят на 90
Коментари Харесай

Последният съвет от Луиза Хей: Престанете да се тероризирате с вашите собствени мисли!

 луиза На 30 август 2017 година напусна този свят на 90 години … Но нейните мъдри препоръки живеят и ни поддържат:

1. Престанете да критикувате. Незабавно спрете да критикувате. Критиката в никакъв случай не трансформира никого. Откажете се да критикувате себе си. Приемете себе си тъкмо подобен, какъвто сте. Когато критикувате себе си – вашите промени са отрицателно. Когато одобрявате себе си, вие се променяте положително.

2. Престанете да плашите себе си, да се тероризирате с вашите лични мисли. Това е ужасяващ метод на живот. Намерете за себе си подобен облик, който ви харесва (за мен това е жълта роза) и неотложно превключете от страшни мисли към приятни.

3. Бъдете великодушни, положителни и търпеливи. Бъдете великодушни към себе си. Бъдете положителни към себе си. Бъдете търпеливи, защото вие усвоявате нов метод на мислене. Отнасяйте се към себе си като в действителност обичан човек.

4. Бъдете добри  към своя разсъдък.  Да се ​​мразите значи да  ненавиждате мислите си. Не правете това. По-добре ги променете.

5. Хвалете себе си. Критиката унищожава вътрешния дух. Похвалата го укрепва. Хвалете се, колкото е  допустимо повече. Казвайте си какъв брой добре се справяте с всяко малко нещо.

6. Подкрепяйте себе си. Намерете способи да се поддържате. Говорете с приятелите си и им позволете да ви оказват помощ. Напълно естествено е да поискате помощ, когато имате потребност от нея.

7. Отнасяйте се към минусите си с обич. Осъзнайте, че сте ги основали сами, с цел да задоволите някои от вашите потребности. Сега търсите нови положителни способи за угаждане на вашите потребности. Така че деликатно се избавяйте от старите отрицателни стандарти на държание.

8. Грижете се за тялото си. Научете се да се храните вярно. Каква храна е нужна, с цел да може тялото ви да поддържа оптимална сила и жизнеспособност? Научете голям брой физически извършения. Кои от тях ви доставят наслаждение? Нежно обичайте и уважавайте храма, в който живеете.

9. Работете с огледалото. Гледайте се по-често в очите. Покажете чувства  на растяща обич към себе си. Гледайки в огледалото, си прощавайте. Гледайки в огледалото, говорете с родителите си и им  прощавайте. Най-малко един път дневно си казвайте: „ Обичам те. Аз в действителност те обичам „

10. Правете това тъкмо в този момент. Не чакайте да ви се подредят нещата, да отслабнете, да си намерите нова работа или създадете нови връзки. Започнете в този момент и направете всичко, което зависи от вас.

Текстът за обявата е взет от Интернет или други открити източници

© 2018    energetika-bg. com All rights reserved!

Още по тематиката:

Луиза Хей: Нещастните случаи изобщо не са „ инцидентни “!

 

Въпросът не е в това, какво случва с нас в този живот, а по какъв начин реагираме на него. Ние, без изключение, на 100% носим отговорност за всичко, което се случва с…

Цялата публикация

Луиза Хей: Подсъзнанието има вяра единствено в това, което изричате

 

Аз разбрах, че множеството хора просто не желаят да слушат положителните вести. Те харесват неприятните, тъй като те им дават мотив да се оплакват от живота. Много хора са въоръжени с…

Цялата публикация

© 2018     energetika-bg. com All rights reserved!

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР