На 3 януари 2023 г. от 8.30 часа във фоайето

...
На 3 януари 2023 г. от 8.30 часа във фоайето
Коментари Харесай

Разпределят местата за продажба на мартеници в Шумен

На 3 януари 2023 година от 8.30 часа във фоайето на източния вход на Община Шумен (Център за информация и услуги) ще бъдат разпределени местата за продажба на мартеници в централната част на града.

Търговията ще става по пешеходната зона на бул. „ Славянски “ в правата от пл. „ България “ до пл. „ Освобождение “. Според одобрената скица оповестените места са 94. След разпределение на местата претендентите подават заявки за разполагане на маси за продажба на мартеници на гише № 3 в Центъра за информация и услуги в общината и заплащат административна такса от 10 лева

На гише № 3 подават заявки за разполагане на маси за мартеници и търговците, които желаят да продават на други места, отвън централната градска част. Те също заплащат административна такса от 10 лева, а заявката се утвърждава от основния проектант.

Търговията на мартеници ще стартира от 13 февруари 2023 година и ще продължи до 5 март 2023 година Таксата за 1 кв. м. комерсиална повърхност и тази година ще бъде 1,20 лева дневно за центъра и по 1 лева за зоните отвън централната част на града.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР