На 29 юли Кирил Перков обяви, че до четири седмици

...
На 29 юли Кирил Перков обяви, че до четири седмици
Коментари Харесай

Румен Петков си изпусна нервите срещу Кирил Петков! Заговори за престъпление и много трупове

На 29 юли Кирил Перков разгласи, че до четири седмици ще бъде подготвен Акт 16 на газопровода “Комотини – Стара Загора ”. При състояние, че има общо 154 забележки.

Шест общини са със строго отрицателни оценки за качеството на създаване на газопровода.

398 от проектите, които са импортирани в Министерство на регионалното развитие, не дават отговор на действително осъществената работа и нужното качество, вследствие на което са изтеглени, а по-късно импортирани едвам 54 от тях. Констатирани са отклоняване от сервитута, нахлуване в непозната благосъстоятелност, установено е минаване на тръбата вместо през глина, през пясък – тежка причина за взривяване и тежки последици за околната среда и живота на хората. От пожарната, по реализацията на тръбата, има доста съществени забележки по отношение на опаковката, в която е тя и фактът, че тази опаковка не дава отговор на нужните условия.

Когато човек има незаконно мислене, за него животът и сигурността на жителите нямат стойност. Той гледа да покаже на чорбаджиите си, в това число на тези, които му тъпчат портмонето, че е подготвен да мине през труповете на България и българските жители, единствено с цел да заслужи това, което чака. Колкото до бленувания азерски газ – и в този момент плащаме на контрактуваната от президента Първанов цена единствено за 1/3 от количествата, а другите 2/3 плащаме на цена, надалеч по – висока от тази по контракта с “Газпром ”.

От Facebook профила на водача на АБВ Румен Петков
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР