На 29 март лидерът на БСП – София Калоян Паргов

...
На 29 март лидерът на БСП – София Калоян Паргов
Коментари Харесай

Лидерът на БСП – София Калоян Паргов ще участва в пресконференция по повод 74-тата годишнина от англо-американските бомбардировки над София

На 29 март водачът на Българска социалистическа партия – София Калоян Паргов ще взе участие в конференция във връзка 74-тата годишнина от англо-американските бомбардировки над София. Събитието е по самодейност на фондация „ Братя Василеви ” и в него ще вземат присъединяване ръководителят на фондацията Васил Василев, почетният ръководител на Съюза на патриотичните сили „ Защита ” Йордан Величков и акад. Георги Марков, оповестиха от партията.

Пресконференцията ще се организира от 12.00 часа в Националния пресклуб на Българска телеграфна агенция (бул. “Цариградско шосе ” 49).

На 30 март, в 11.00 часа, Българска социалистическа партия – София, фондация „ Братя Василеви “ и СПС „ Защита ” ще отбележат деня, в който е осъществена най-тежката бомбардировка над София, като поднесат цветя и венци пред паметника на починалите и потърпевшите от бомбардировките софиянци (между югоизточното крило на храм-паметника „ Св. Александър Невски “ и Народното събрание).

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР