На 29 август в Созопол откриват 35-то издание на Празници

...
На 29 август в Созопол откриват 35-то издание на Празници
Коментари Харесай

Аполония става на 35 с най-награждаваното българско вино...

На 29 август в Созопол откриват 35-то издание на Празници на изкуствата Аполония със спектакъла на най-престижната българска модерна танцова натрупа – Балет Арабеск. За трета поредна година най-награждаваната българска марка виновност на интернационалните състезания - Kabile, ще поддържа празниците на изкуството „ Аполония “ като ще се включи с дегустация и на откриването. По традиция за хазаин е определен Созопол – място, където античното среща модерно. Именно на това залага и марката виновност Kabile. Организаторите чакат другите мероприятия да привлекат над 18 000 души в античния град.

Отново с вино в ръка ще можем да се насладим на концерта във връзка майсторския клас на оперната прима Александрина Пендачанска. Kabile ще бъде препоръчано и на гостите по време на осъществяването на танго цикъла „ Четирите годишни времена на Буенос Айрес “ от Астор Пиацола на 31 август. Именно Пиацола е създател на известното танго от кино лентата „ Усещане за жена “ с емблематичното осъществяване на Ал Пачино. Вино ще се пробва и преди постановките на „ Празникът “ на Явор Гърдев на 1 август и „ Любовникът “ с присъединяване с присъединяване на Деян Донков на 5 септември. Специална игра с награди за публиката са приготвили от „ Вила Ямбол “ и техните Kabile за премиерата на втория албум на маестро Живко Петров на 30 август. Четири години след дебютния си соло пиано албум After 4 маестрото издава втория си солов план – Ten, наименуван по броя на пиесите, включени в диска. На 5 септември концертът на Биг бенда на БНР също ще бъде подсилен от серията виновност.

Вината Kabile са кръстени на античното тракийско населено място Кабиле и са основани в символ на респект към традициите на района във винопроизводството. Технолозите във винарната имат вяра, че точно античното завещание, останало по тези земи, им оказва помощ да основат вкусни и висококачествени питиета. Именно по тази причина на етикета на бутилката е изобразена тракийската богиня Кибела, настойничка на естествените сили по тези земи. Смята се, че в античността точно печати с нейния лик са поставяни на тракийските виновност, с цел да се подсигурява качеството им. Не е инцидентно, че откогато е на пазара, марката Kabile е най-награждаваната на международни състезания. Само от началото на тази година виновността Kabile са спечелили общо 20 оценки на открито. Седем от тях са от влиятелния Vinalies Internationales 2019 във Франция. На пътуващия интернационален конкурс Mondial de Bruxelles премиите са четири. На Los Angeles International Wine Awards „ Вила Ямбол “ завоюва общо осем наградата за марката Kabile, от които три златни. От International Wine Challenge 2019 серията има едно бронзово отличие. През 2017 година тяхното Kabile Мавруд и Кaберне Совиньон сграбчи три златни медала от три интернационалните състезанието, което е неповторим триумф за български артикул.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР