На 29.06.2019г. парламентарната Комисия за борба с корупцията информира БОЕЦ,

...
На 29.06.2019г. парламентарната Комисия за борба с корупцията информира БОЕЦ,
Коментари Харесай

БОЕЦ: Парламентът разследва Цацаров за корупция, а ще гласува избора му за КПКОНПИ!

На 29.06.2019г. парламентарната Комисия за битка с корупцията осведоми БОЕЦ, че е образувала инспекция по сигналите ни против Цацаров и Гешев и че са сезирали КПКОНПИ за „ предприемане на нужните дейности за резултатите от които които да бъде известена Комисията и вносителите на сигнала “. Въобще не ни информирайте, стига ни тази премия да ви гледаме сеира и гърчовете!
Към момента не сме известени за резултатите от следствието в Народно събрание и действително против Цацаров и Гешев има формирани инспекции по сигнали на БОЕЦ в СП и Парламента! Като сигналите ни са с искане за процедура по отстраняването на Цацаров и Гешев!

Уникално достижение! Мафията се гърчи и си трансферират горещият картоф, като в това време стават за посмешище! Парламента трансферира инспекцията на ПЕРАЛНЯТА на Конпирите! БОЕЦ не сезирахме антикорупционната комисия, тъй като беше смехотворно да сезираме КПКОНПИ да ревизира шефа на прокуратурата, до момента в който прокуратурата ревизира шефа на КПКОНПИ! А то в този момент шефа на прокуратурата ще става началник на КПКОНПИ! Вече Цацаров ще може да ревизира самичък себе си и да се изпере.

Сега този с противозаконният балкон ревизира оня с противозаконната вила и противоположното! А двете корумпета дружно ревизират Буда и Пеевски отново по сигнали на БОЕЦ! А Буда от своя страна ги праща консули! Направо им обърнахме файловете и пунти марите!
Да не забравяме и Гешев! Бавно, само че несъмнено дизела му го води към… килията на бай Ставри! От там ще гледа Луната на квадрати!

Всеки сигнал на БОЕЦ вкарва мафията в тежък проблем, тъй като използваме техните институции-бухалки за пердах по техните глави! И колкото повече ги принуждаваме да перат, толкоз по явна става кочината, в която живеем! Хората към този момент без боязън ги подиграват намерено!

Хора, ръководят ни най-големите нарушители и страхливци! Дори не можете да си визиите какъв брой ги е боязън! Толкова ги е боязън, че с по три охрани вървят! А БОЕЦ ги ритаме и разобличаваме и няма какво да ни спре!

Очакваме идващите удари против нас. Мафията се пробва по всевъзможен метод да смачка непримиримите, само че не могат да ни спрат!

БОЕЦ

За да напомним прилагаме текст на сигнала до Инспектората към Висш съдебен съвет, сигналите до ВКП (вх. № PRB2019 0164 5971I) и Парламента са идентични:

ДО: ИНСПЕКТОРАТ КЪМ ВИСШИЯ СЪДЕБЕН СЪВЕТ

СИГНАЛ

от Групово дело „ БОЕЦ – БЪЛГАРИЯ ОБЕДИНЕНА С ЕДНА ЦЕЛ”,

ЕИК 176949776, адрес – гр. Видин, к-с „ Панония” блок 4 вход З ап 157, тел. 0899591399

На съображение: На съображение член 54, алинея 1 т.8 от Закона за правосъдната власт.

по отношение на

подозрения за осъществени закононарушения – корупция, симулативни покупко-продажби, нелегално замогване, корист с власт, укриване на налози, данъчни и финансови закононарушения,, закононарушения против данъчната система,, обявление на неистинен данни пред държавен орган, както и други закононарушения по член 283, 301 и 304 от Наказателен кодекс, както и други закононарушения от общ темперамент и дейности уронващи престижа на прокуратурата и правосъдната система осъществени от Сотир Стефанов Цацаров – основен прокурор на Република България.

На 19.05.2019г. в уеб страницата Биволъ бе оповестена информация, че след прекъсване на работата на „ Имотен регистър” на 17.05.2019г. и възстановаване на неговата активност 36 часа по-късно от базата данни е изчезнала информация за имотна договорка на основният прокурор Сотир Цацаров, неговата брачна половинка и компания “Калисто Мати” ЕООД, за която Биволъ разкри още преди 7 години, че през 2007 година е дарила апартамент на Цацаров. Тогава той е най-влиятелният пловдивски арбитър, Председател на Окръжния съд. Заради абсурда с въпросното “дарение” и кандидатурата на арбитър Сотир Цацаров за Главен Прокурор на страната, Имотният указател в края на 2012 година беше сменен със задна дата и договорката беше преформатирана на “покупко-продажба”. Сега още веднъж общественият указател беше свален, а информацията за договорката по този парцел в самия център на Пловдив изчезна.

Информацията за договорката беше част от огромно следствие на Биволъ за имотните покупко-продажби и положение на Цацаров още преди избора му за основен прокурор през ноември 2012 година Именно въпросното “дарение” провокира и невижданата операция на Имотния указател, а Цацаров влезе пояснителен режим по всички медийни канали на властта да изяснява, че нотариалният му акт бил сгрешен. Цацаров показваше тогава някакви листа, само че по този начин и не сподели пред медиите достоверните документи за имотните си покупко-продажби и симулативния им темперамент. Версията му доста припомня сходни пояснения на властимащи в този момент след разкритията за симулативните придобивки на жилища и недвижими парцели станали известни, като аферата „ АпартаментГейт”

В обявата е посочено още:

„ Изчезналата договорка “дарение”, която Цацаров изясни като сбъркана “покупко-продажба” е за апартамент от близо 56 кв.м. в самия център на Пловдив на ул. Алеко Константинов 16. Апартаментът върви дружно с избено помещение в постройка с дворно място от 586 кв.м. Дори да приемем, че с 5 година отминалост Цацаров е схванал, че не е бил талантлив, а е купил парцела, то цената за придобиване е повече от ниска. Имотът е заявен като добит на цена 41307 лева, което прави към 378 евро/м2. Цената е най-малко два пъти по-ниска от настоящата пазарна цена за жилищата в тази част на града през 2007 година Имотните покупко-продажби на семейство Цацарови с “Калисто Мати” обаче не се лимитират единствено с дарението-продажба. Няколко месеца по-късно, на 17/05/2007 година, Меглена Цацарова придобива ателие от 85 кв. м. на ул. Опълченска 24 в Пловдив, дружно с изба-сутерен и 1/5 идеална част от поземления парцел на постройката против само…. 470 лева на кв. м. По същото време парцелите в центъра на Пловдив костват приблизително към 2.5 пъти повече и жилищен парцел не може да се купи под 1200 лева, сочи статистика на известен уебсайт за недвижимости. Разликата е повече от фрапантна.”

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР