На 28 и 29 юни ще се проведе срещата на

...
На 28 и 29 юни ще се проведе срещата на
Коментари Харесай

Двойници на Ким Чен Ун и Доналд Тръмп се разходиха по улиците на Осака

На 28 и 29 юни ще се организира срещата на върха на Г-20. Тази година тя е в Осака. Докато там тече подготовката за събитието, двама артисти попаднаха под светлините на прожекторите.

Двойници на Ким Чен Ун и Доналд Тръмп се разходиха по улиците на японския град Осака в навечерието на срещата на върха на Г-20.

Хауърд Екс е австралийски артист, който се превъплъщава в севернокорейския водач, а Денис Алан влиза в ролята на американския президент. Двамата поздравяваха любопитните минувачи, а някои от тях си направиха селфита с мнимите водачи.

Северна Корея не е част от Групата на 20-те най-големи стопански системи, само че Доналд Тръмп ще взе участие и това е задоволителен мотив за импровизаторите да го съберат с Ким Чен Ун.
Хауърд Екс, двойник на Ким Чен Ун: Г-20? Да, аз съм негов посетител. Официално ние не сме част от Г-20, само че скоро ще станем.
Двойниците на ръководителите на Съединените щати и Северна Корея се пошегуваха и с писмената преписка сред двамата.
Хауърд Екс, двойник на Ким Чен Ун: Четох писмото му. Той написа хубави писма и аз му отговорих.Денис Алън, двойник на Доналд Тръмп: Каза ми, че е доста сладко.
Отвъд хумора, водачите от Г-20 ще разискват в Осака горещи тематики като комерсиалната война сред Вашингтон и Пекин.
 Лидерите на Г-20 започнаха да се събират в Осака Лидерите на Г-20 започнаха да се събират в Осака
В японския град Осака стартират да идват водачите на страните от Г-20.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР