На 27 януари /петък/, от 18.00 часа, ще се проведе

...
На 27 януари /петък/, от 18.00 часа, ще се проведе
Коментари Харесай

Награждават заслужилите спортисти за 2022 година в Стара Загора

На 27 януари /петък/, от 18.00 часа, ще се организира обичайна гала „ Спортист на годината “ за 2022г. в Културен център " Стара Загора ". Общо девет са категориите, в които ще бъдат отличени най-хубавите от най-хубавите за миналата година.

За първи път ще бъде връчена премия за триумфи на състезателен клуб, занимаващ се с деца със специфични просветителни потребности. По време на Бала на спортиста ще бъдат оповестени „ Най- перспективен играч за 2022г “, „ Награда за юбиляри “, „ Награда за ветерани “, „ Награда за ексцентрични спортове “, „ Награда за принос в развиването на спорта в учебните заведения “, „ Награда за тим “, „ Награда за треньор “. В края на блестящата гала ще бъде връчено оценката „ Спортист на годината “ за 2022г. 
-->
Комисията, оценяваща спортистите, е с ръководител отрасловия зам.-кмет Красимира Чахова, началникът на отдел „ Спортни действия “ Петко Крумов, ръководителят на ПК по Спорт и юношески действия на Общински съвет д-р  Георги Господинов, както и представители на медиите.

Балът на спортистите е емблематично събитие и отдава респект към всички, които влагат старания да поддържат спортната популярност на Стара Загора. Събитието дава обещание богата съпътстваща стратегия. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР