На 27 септември шофьор на камион с положителен полеви тест

...
На 27 септември шофьор на камион с положителен полеви тест
Коментари Харесай

Близки на убитата Стела на АМ Тракия излизат на протест

На 27 септември водач на камион с позитивен полеви тест за опиати и с 21 нарушавания опустоши 23-годишната Стела Маринова, спряла в спешната лента на автомагистрала " Тракия ". Тази вечер в Бургас другари и близки на починалото момиче излизат на кротичък митинг пред Съдебната палата в морския град. Проверка във ВМА сподели, че кръвните проби на лидера на камиона към момента не са подготвени.

„ Животът ни се промени напълно. Преобърна се наобратно. Сестра ми я няма. Отне ни я без време дрогиран и пийнал водач. Разбрахме от медиите, че той е с 21 фиша за всевъзможни нарушавания ”, съобщи пред Нова братът на починалата млада жена Георги Маринов. И добави: „ Настояваме да има смяна в законодателството. Настоявам сестра ми да получи съответно отношение от страна на институциите и виновникът да си получи наказването в цялостната тежест на закона. Искаме и по-висока присъда от тези 5 до 15 години, които са планувани по закон сега, са изцяло несъответстващи ”.

„ Нашите претенции са главно за смяна в закона. Настояваме и за оптималната присъда в този случай, както и за всички последващи ”, уточни и уредникът на митинга Вилиана Стойнова.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР