На 27 Октомври от 16 часа в ХАЛЕ 3 на

...
На 27 Октомври от 16 часа в ХАЛЕ 3 на
Коментари Харесай

Младежи с увреждания имат нужда от реална подкрепа: Купете техните рисунки в рамка или на фланелка във Варна


На 27 Октомври от 16 часа в ХАЛЕ 3 на бул. “Христо Ботев 3 ” ще бъде открита изложбата “Място За теб ”. Посетителите ще могат да прегледат акрилна живопис, както и тениски, торби и други произведения, изрисувани с текстилни бои.

Всички произведения са дело на младежи в неравностойно състояние, взели участие в безплатните летни креативен ателиета проведени от “Социална Работилница Зa Тeб ” и “Сдружение За Теб ”.

В ателиетата по плана “Място За Теб ” се включиха над 20 младежи. Част от участниците са с увреждания, като някои от тях живеят в институции. Проектът е финансиран от стратегия “Младежки планове 2018 ” на община Варна.

Произведенията могат да бъдат прегледани гратис от 27.10.2018 до 27.11.2018 в различното младежко пространство ХАЛЕ3. Всеки, който желае ще има опция да закупи картина, или тениска, а средствата за всяка продадена творба ще бъдат употребявани за поддръжка на младежи в неравностойно състояние.

За спомагателна информация можете да посетите: страницата на Социална работилница " За Теб " във фейсбук , или да прочетете повечеинформация за плана в уеб страницата на сдружението.



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР