На 27 март 2018 г. от 10.30 във Военна академия

...
На 27 март 2018 г. от 10.30 във Военна академия
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова ще участва в брифинг във връзка с учение за реакция при бедствия и аварии

На 27 март 2018 година от 10.30 във Военна академия „ Г. С. Раковски “ ще се организира брифинг по отношение на обучение „ Съвместни старания “ за реакция при бедствия и повреди. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

Учението се реализира в партньорство на Столична община, Академията и Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населението”. Целта е осъществяване на обучение за реакция при бедствия и повреди на образувания действен щаб за осъществяване на проекта за отбрана при бедствия.

В брифинга ще вземат участие кметът на Столична община Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила, която е ръководител на щаба, началникът на Военна академия генерал-майор Груди Ангелов, шефът на Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на населението” комисар Николай Николов.

Поканени са представители на Министерски съвет, на министерствата на защитата, вътрешните работи, енергетиката, околната среда и водите, образованието и науката, както и ръководителят на Българска академия на науките и Националното съдружие на общините в Република България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР