На 27 декември френският президент Еманюел Макрон и министри ще

...
На 27 декември френският президент Еманюел Макрон и министри ще
Коментари Харесай

В понеделник Франция обявява нови мерки срещу COVID-19

На 27 декември френският президент Еманюел Макрон и министри ще се срещнат, с цел да обсъдят нови ограничения, които да попречат на разпространяването на COVID-19 в страната и по-специално - на новия вид Омикрон.

Здравните управляващи към този момент предложиха на пълнолетните жители да се ваксинират с бустерна доза три месеца след първичната имунизация, предава БНР. Страната записва през вчерашния ден нов връх новозаразени за денонощие-104 611.

Според настоящите сега правила посетителите би трябвало да покажат документ, че са имунизирани, възстановили са се наскоро или имат наскоро изработен негативен тест. Очаква се скоро опцията за показване на негативен тест да отпадне.

Омикрон се трансформира в преобладаващ в Белгия и се чака да аргументи над 90% от новите инфекции в страната до края на годината, сигнализират вирусолози от университетите в Льовен и Хаселт.

Бързото разпространяване на новия вид на ковид и насилственото карантиниране на водачи и други чиновници от екипажите, стана причина за анулация на близо 900 полета на американски самолетни компании, планувани по Коледа по вътрешни и интернационалните линии.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР