На 26 юни най-дълголетното специализирано тв предаване за рок музика

...
На 26 юни най-дълголетното специализирано тв предаване за рок музика
Коментари Харесай

„Фрактура“ навършва 24 години с 24 специални концертни изпълнения

На 26 юни най-дълголетното профилирано тв предаване за рок музика в България ще отпразнува своята 24-та годишнина със особено концертно издание. Точно в среднощ на 26 против 27 юни (неделя), по DIEMA ще започва празничното издание „ 24 години Фрактура ”. В продължение на два часа феновете ще видят 24 запаметяващи се концертни осъществявания на едни от най-големите международни рок и метъл банди. Празничното издание е събрало на едно място взаимни осъществявания на Metallica и Motörhead, Sabaton и Apocalyptica, Muse и AC/DC, Anthrax и Public Enemy, Scorpions и Doro, Disturbed и Alter Bridge, Foo Fighters и Queen, Korn и Slipknot, и доста други.

„ Празничното издание „ 24 година Фрактура “ ще заложи на мощната позитивна сила, която носят концертните осъществявания на една тайфа. Аз постоянно съм гледал на предаването като на отворен прозорец към един цветен и необятен свят, какъвто несъмнено е този на рок музиката. Още от самото си начало „ Фрактура “ има просветителна цел – феновете да научават забавни неща и да видят света през погледа на самите музиканти. Изминалите 24 години ме научиха, че с изключение на да имам професионален метод към предаването, в него постоянно би трябвало да се усеща и пристрастеността ми на почитател в детайлите. Най-важно е вярното отношение към хората, като аз съм признателен на всеки, който под някаква форма поддържа „ Фрактура “, разяснява Васко Катинчаров – създател и продуцент на предаването.

„ Фрактура ” предлага най-новите рок и метъл клипове , настоящи посетители от музикалния бизнес, разнородни рубрики, вести, концертни репортажи и изявленията с известни музиканти. Всичко, обвързвано със международната и българската рок сцена, може да бъде забелязано по DIEMA всяка неделя и с повтаряне в петък.
Предаването „ Фрактура “ се излъчва по DIEMA в неделя от 24:00 ч. и с повтаряне в петък от 00:30 ч.

За предаването „ Фрактура “

Началото на предаването “Фрактура ” е сложено от Васко Катинчаров през юни 1998 година. 12 години то се излъчва в профилирания музикален канал ММ, само че след закриването му през май 2010 година, продължава излъчването си по DIEMA. Това е и най-старото тематично тв рок предаване в ефира. За целия този интервал от 1248 издания, феновете са гледали специфични изявленията с близо 800 международни рок имена, хиляди видеоклипове, както и репортажи от всички най-значими рок и метъл събития в страната и чужбина.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР