На 26 юли Dentsu обяви назначението на Велимира Петрова за

...
На 26 юли Dentsu обяви назначението на Велимира Петрова за
Коментари Харесай

Велимира Петрова е новият групов търговски директор на dentsu за Югоизточна Европа

На 26 юли Dentsu разгласи назначението на Велимира Петрова за Групов Търговски Деректор на компанията за Югоизточна Европа. Тя ще управлява комерсиалните екипи на компанията в България, Румъния, Хърватия, както и Адриатическия район. Велимира става част и от управническия съвет. Нейните отговорности ще включват още ръководство на вложенията, развиване на медийни и търговски тактики, както и създаване на автентично и развлекателно наличие.

Велимира се причислява към dentsu с над 20 години опит в региона на медийите и комерсиалните практики. Досега тя е изпълнявала управителни функции в Nova Broadcasting Group, част от United Group, като и радио групата на bTV Media Group.

„ Репутацията на Велимира в трансформирането на бизнеси и постигането на търговски цели с дълготрайна визия и изразителен жанр на водачество се вписва изцяло в метода, по който желаеме да развиваме бизнеса на dentsu – да сме несъмнено най-интегрирата компания за съвременни маркетингови решения в района. ", разяснява Радослав Неделчев, Главен Оперативен Директор на dentsu за Югоизточна Европа

" Нейният извънреден медиен опит, смесен с най-хубавите търговски практики и познание за района на Югоизточна Европа ще бъде същинско преимущество за нас. Уверен съм, че посредством своята сила и пристрастеност към модерни медийни подходи, Велимира ще способства извънредно в доставянето на ефикасни решения за нашите клиенти. “, допъни Неделчев.

„ Да се причисля към dentsu в най-вълнуващия стадий от построяването на същински интегрирана съвременна маркетингова компания в Югоизточна Европа е необикновено предизвикателство и чест. ". сподели самата Велимира Петрова.

Присъединявам се към една доста добре позиционирана, професионална, динамична и гъвкава организация с ясни полезности, в които се припознах. Екипният дух и насоченият към клиента метод е това, върху което ще стъпя, с цел да надграждам и способствам за по-нататъшния напредък на dentsu и нашите клиенти в района.
С неспокойствие очаквам да се причисля към този страховит екип. ”, приключи Петрова.

Назначаването на Групов Търговски Директор е част от плануваната интеграция на dentsu в Югоизточна Европа, включващ България, Румъния, Хърватия, Словения, Сърбия, Босна и Херцеговина, Албания, Черна Гора, Северна Македония, Косово. Чрез своята интегрирана мрежа от организации и профилирани практики dentsu поддържа стотиците си клиенти посредством съвременни креативен, медийни и софтуерни решения.

Велимира Петрова ще се причисли публично към организацията на 1 август 2022 г.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР