На 26 януари 2024 г. в Националната футболна база Бояна

...
На 26 януари 2024 г. в Националната футболна база Бояна
Коментари Харесай

БФС запозна клубовете с критериите и условията за получаване на лиценз

На 26 януари 2024 година в Националната футболна база " Бояна " се състоя годишният семинар по лицензиране, в наличието на клубовете от Първа и Втора професионална футболна лига. Събитието беше намерено от изпълнителния шеф на Българския футболен съюз Борислав Попов, а своите поздравления към клубовете сервира и Андрей Икономов, ръководител на Лицензионната комисия.

В първата част на семинара лицензионният управител на БФС Георги Лалев срещна представителите на професионалните клубове със периодите и нужните документи за приемане на лиценз. В следобедната сесия госпожа Изабела Джалъзова - зам. ръководител на Лицензионната комисия и водещ инспектор, срещна клубовете с финансовите критерии за приемане на лиценз. Бе отделено особено внимание на нововъведените условия за годишно възстановяване на негативния личен капитал, както и на налагане на правилото за разноските на тима, съгласно което Коефициентът на разноските на претендента за лиценз за даден сезон не би трябвало да надвишава 70%.

Лицензионната комисия пожелава триумф на всички професионални клубове в процеса на правене на документите за приемане на лиценз!
 Манол Иванов: Голям мераклия съм за началник на БФС, мога да правя работа
Манол Иванов: Голям мераклия съм за началник на БФС, мога да правя работа

Представи стратегия си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР