На 26-ти септември в Китай стартира Auto China 2020 – първото

...
На 26-ти септември в Китай стартира Auto China
2020 – първото
Коментари Харесай

Първият електрически пикап на Great Wall Motors дебютира на най-големия автомобилен форум Auto China 2020

На 26-ти септември в Китай започва Auto China 2020 – първото огромно събитие в автомобилния свят, след началото на пандемията от Covid-19. На него водачът в автомобилния пазар на Китай – Great Wall Motors – показа напълно новата си продуктова гама. На щанда на GWM бяха показани: новия HAVAL Dagou, третото потомство на легендарния SUV HAVAL H6, HAVAL H9, HAVAL F7 & F7X, както и напълно новия пикап от серията P – POER.

Своя дебют на Auto China направи и първият електрически пикап на компанията „ GW POER EV “, който е част от новата P серия пикапи на GWM. Това ясно демонстрира насоката, в която иска да се развива най-големият производител на коли в Китай. Моделът „ GW POER EV “ е оборудван с високотехнологична трикомпонентна литиева батерия, електродвигател със 150KW мощност и 300Nm въртящ миг, а максималният му пробег е 405км, което го прави пикапа с максимален пробег, продаван в Китай.

Името на новата серия пикапи на GWM POER (произнася се като мощ от анг. power) е вдъхновено от китайския писмен знак Pao, както и от думата POWER в британския език. То символизира трите най-големи качества на пикапите от новата P серия на Great Wall, а именно “ POWERFUL ”, “PEAK ”, “PERFECT ” („ МОЩЕН ”, „ ВЪРХОВЕН ”, „ ПЕРФЕКТЕН ”). GW POER e многофункционално транспортно средство с безкомпромисно пътно държание, както на пътя, по този начин и отвън него, екипиран с интелигентни системи за сигурност, които правят пътуването по-сигурно даже и в екстремни условия.

Представената нова продуктова линия на Great Wall Motors дава поръчка, че през следващите години компанията има предпочитание да се превърне от местен в световен водач в автомобилния сегемтн. Новата продуктова линия на GWM подчертава върху сигурността на пасажерите, високо технологичните системи за сигурност и съгласуваност и дизайна

Всичко това намира директно отражение в третото потомство на SUV автомобила Haval H6. За по-малко от месец, GWM осъществя над 20 000 продажби от новата трансформация на Haval H6, което се дължи както на привлекателния му дизайн, по този начин и на множеството технологии и нововъведения вложени в него. Третото потомство Haval H6 разполага с множество асистенти за дейна и пасивна безопасност, доближаващи го до равнище L3 на автономно шофиране. Изцяло новата универсална модулна платформа GWM L.E.M.O.N., на която е основан моделът, му осигурява много положително пътно държание, а двигателят и трансмисията са синхронизирани, тъй че да доставят максимално наслаждение от шофирането на най-продавания автомобил в историята на марката.

*Източник: www.greatwall.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР