На 25 март празнуваме светлия християнски празник Благовещение и 34

...
На 25 март празнуваме светлия християнски празник Благовещение и 34
Коментари Харесай

Кметът на Марица Димитър Иванов с поздравление за празника...

На 25 март честваме светлия християнски празник Благовещение и 34 години от основаването на нашата селищна система. Винаги съм смятал за щастливо предсказание обстоятелството, че празникът на Община „ Марица “ се празнува точно в деня, когато Дева Мария получава богатствата новина за раждането на упования Спасител на човечеството, сина Божий – Иисус Христос. За мен това е знак, че нашата община ще продължи да се развива и да става все по-красива, перспективна и привлекателна за живеене.

Искам да Ви уверя, че няма да позволи нарушаването на суверенитета на Община „ Марица “! Дал съм заричане пред себе си и пред Вас, че ще се боря с всички сили против опитите за посягане и лишаване на независимостта на младата ни селищна система и присъединението й към община Пловдив. За мен това е приоритет от първостепенна значимост, който ще не отстъпвам, до момента в който съм отпред на Община „ Марица “!

Другата цел, която съм си сложил е да защищавам спокойствието и комфорта на жителите - от най-малките до най-възрастните. Всичко, което сме постигнали до момента е мотив за горделивост, само че и съображение за още по-мащабни планове отсега нататък!

Удовлетворен съм, че в тази нелека година на ограничавания, наложени ни от международната пандемия от ковид, ние станахме по-единни. Както едно семейство се сплотява във времена на тествания, по този начин и ние се обединихме в името на по-доброто бъдеще на община „ Марица “!

Убеден съм, че всички ние дружно ще успеем да излезем от този интервал на провокации по-добри, по-човечни и по-силни и с религия, кураж и вяра ще продължим да градим европейския и съвременен образ на община „ Марица “!

Желая Ви здраве и благополучие!

Честит празник!

Кмет на Община „ Марица “

Димитър Иванов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР