На 25 август около 20:50 ч. по бул. Цар Освободител

...
На 25 август около 20:50 ч. по бул. Цар Освободител
Коментари Харесай

18-годишен друсан русенец си спретна гонка с полицаите

На 25 август към 20:50 ч. по бул. Цар Освободител в Русе, екип на Първо районно управление (на МВР) е подхванал прекъсване на лек автомобил марка БМВ с русенска регистрация, като е подаден светлинен, звуков сигнал и сигнал със стоп – палка. Това оповестиха от ОДМВР-Русе.

Колата обаче не прекратила придвижването си, а траяла в посока към бул. Христо Ботев и бул. България ", а по-късно по черен път вдясно, където лидерът е арестуван от служителите на реда и е открита самоличността му – русенец на 18 година, както и тази на неговата спътничка, също на 18 година

В хода на последвалите полицейски дейности, със подпомагане и на екип пътни служители на реда, е изяснено, че младежът е недееспособен лидер, като няма издавано удостоверение за ръководство на МПС, при инспекция за приложимост на опиати, тестът с техническо средство е дала позитивна реакция за метамфетамин.

Допълнителни информации посочили още, че това не е първия път, в който той е открит да ръководи кола без да има брошура, като също така прави действието в едногодишен период от наказването му по административен ред за същото нарушаване.

На 18-годишния служителите на реда са съставили 3 акта, публикуван му е ваучър за здравно проучване, след което е арестуван и конвоиран до болничното заведение за предоставяне на проби.

Материалите по случая са предадени на проверяващ служител на реда и е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР