На 25 април от 10.00 часа в Нова конферентна зала

...
На 25 април от 10.00 часа в Нова конферентна зала
Коментари Харесай

 Мария Габриел открива международна конференция за изкуствения интелект ARTIFICIAL INTELLIGENCE: INTELLIGENCE VS. ETHICS

На 25 април от 10.00 часа в Нова конферентна зала на Софийския университет, комисарят по цифровата стопанска система и общество Мария Габриел ще открие интернационална конференция "ARTIFICIAL INTELLIGENCE: INTELLIGENCE VS. ETHICS ", проведена от Софийски университет "Св. Климент Охридски ", взаимно с Институт по защита и интернационална сигурност (DISI) и Военна академия "Г. С. Раковски ", оповестиха от Представителството на Европейска комисия в България.

Комисарят ще показа съответните ограничения на Европейската комисия за развиване на изкуствения разсъдък, етичните правила за съблюдаване при неговото потребление и областите, в които технологията намира все по-голямо приложение.

На 25 май 2018 година Общият правилник по отношение на отбраната на данните стартира да се ползва във всички страни членки на Европейския съюз. Европейската комисия е виновна за отбраната на персоналните данни. Всички персонални данни се обработват от Представителствата на Европейската комисия според Регламент (ЕО) № 45/2001.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР