На 25 април младата Мария Бакалова ще мине по червения

...
На 25 април младата Мария Бакалова ще мине по червения
Коментари Харесай

Пътят към „Оскар“-а – откъде тръгна Мария Бакалова, за да покори Холивуд

На 25 април младата Мария Бакалова ще мине по аления килим на най-престижните киноинагради в света. Тя към този момент завоюва някои от най-важните оценки и цяла България стиска палци да успее и в този момент. Откъде потегли Мария, преди да се подреди до най-големите в Холивуд?



Мария Бакалова стартира пътя си към екраните от Национално учебно заведение за музикално и театрално изкуство „ Проф. Панчо Владигеров “ в Бургас. От пети клас свири на флейта, а на чина си е написала „ Аз ще стана холивудска звезда “.

Пътят ѝ я води в НАТФИЗ. Нейната колежка Кристина Беломорска, която в този момент е сценичен режисьор, я разказва като сензитивна и с необикновено възприятие за комизъм.



Сега към този момент целият свят познава Мария Бакалова – единствено на 24 години тя към този момент се съревновава с холивудски митове като Глен Клоуз.

Дали обаче има късмет? Според журналиста Ясен Дараков, който сега в Съединени американски щати, с цел да следи от близко приготовленията за премиите „ Оскар “, досегашните достижения на Мария потвърждават, че идващият месец статуетката ще отпътува към Бургас.

Още за Мария Бакалова може да прочетете на уеб страницата:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР