На 23 февруари временно управляващ Посолството на Русия в България

...
На 23 февруари временно управляващ Посолството на Русия в България
Коментари Харесай

Заради Навални: Временно управляващият посолството на Русия е бил...

" На 23 февруари краткотрайно ръководещ Посолството на Русия в България беше поканен на диалог в Министерство на външните работи на България. По време на срещата българската страна изрази упования по отношение на изясняване на аргументите за гибелта на А. Навални, а също по този начин показа някои тенденциозни оценки за политическата обстановка в Русия във формата на към този момент познатите западни клишета ", написа посолството в поредна порция оценъчност и вмешателство безспорното право на България сама да преценя какви позиции да заема.

" От своя страна подчертахме, че обстановката към А. Навални е извънредно вътрешен въпрос на Русия и всевъзможни опити за оказване на напън върху управляващите на страната не са нищо повече от интервенция във вътрешните работи. Акцентирахме, че преди да се вършат изказвания по този въпрос, е належащо да се изчакат резултатите от следствието, което се прави от способените органи в цялостно сходство със законодателството на Руската федерация ”, се споделя още в известието.

 

В обявата руснаците пропущат няколко неща:

 

Първо, да отбележат за какво те желаят да се месят в нашата политика и геополитическа позиция, щом чакат ние да мълчим и да не питаме за убийството на Навални.

 

Второ, да отбележат, че към следствието на гибелта на съветския опозиционер има толкоз незнайни - разбирайте операции, че надали някой крепко мислещ човек би повярвал на съветските " данни " за гибелта му, когато някой ден преценяват, че е пристигнал момента да се опитат да ни излъжат с тях.

 

За неочакваната гибел на Алексей Навални. Според ведомството на политика му прилошало след разходка и той " съвсем незабавно " е изгубил схващане и е умрял. Опитите да бъде реанимиран са били несполучливи, настояват руснаците.

Майката на Алексей Навални най-сетне видя тялото на сина си чак през вчерашния ден. За това заяви самата, оповестено в канала на съветския опозиционер в YouTube.

 

Според нея следователите упорстват скрито да погребат Навални, като слагат условия „ къде, по кое време и по какъв начин да бъде заровен Алексей “..

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР