На 23 февруари един от най-големите феномени в света на

...
На 23 февруари един от най-големите феномени в света на
Коментари Харесай

Феноменът „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training“ от 23 февруари само в кината

На 23 февруари един от най-големите явления в света на мангата и анимето – Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba идва на огромен екран у нас с киносъбитието Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training .

Създадена от Кояхару Готоге и издадена в 23 тома, мангата Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba е продадена в над 150 млн. копия, което я прави една от най-популярните и сполучливи поредици в света. Тя е оценена извънредно високо и от рецензията поради неоспоримите качества на образния си жанр, екшън подиуми, сложна история и пълнокръвни герои, които оживяват в аниме поредност и филми, допринасящи към днешна дата Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba да е най-касовият медия франчайз на всички времена.

Историята в мангата Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba стартира, когато Танджиро Камадо – момче, чието семейство е убито от краля на демоните, се причислява към Корпуса на убийците на демони, с цел да трансформира по-малката си сестра Незуко назад в човек, откакто тя е трансформирана в дявол.

Киносъбитието Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba - To the Hashira Training , което ще забележим в родните кина от 23 февруари 2024 година, включва завършека на ожесточената борба сред Танджиро и четвъртия по сан дявол от горната шестица Хантенгу и триумфа на Незуко над слънцето от Swordsmith Village Arc, както и началото на суровото образование на Танджиро, извършено от най-силния Хашира – Гиомеи Химеджима, в подготовката за идната крайна борба против демонския крал Музан Кибуцуджи – епизод, който феновете по света ще гледат за първи път.

Режисьор на Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training е Хауро Сотозаки, сюжета е на Ufotable по магата на Кояхару Готоге. Филмът ще бъде показан в 140 страни, в това число България, с автентично японско аудио, надписи и усъвършенствана картина и тон за по-добро кинопреживяване.

Развихряме се с Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba – To the Hashira Training в кината от 23 февруари.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР