На 22 май Духов оркестър Дико Илиев при НЧ Надежда

...
На 22 май Духов оркестър Дико Илиев при НЧ Надежда
Коментари Харесай

Духов оркестър Дико Илиев - Оряхово отбеляза 70-ата си годишнина

На 22 май Духов оркестър " Дико Илиев " при НЧ " Надежда 1871 " - Оряхово означи с празничен концерт своя 70 годишен празник.
" 70 години Духов оркестър " Дико Илиев "
70 години съхранени обичаи и последователност...
70 години художествено израстване! "
Кметът на Община Оряхово Росен Добрев и ръководителя на Общинския съвет Румяна Декова сервираха кошница с цветя, парична премия и се обърнаха към ръководителя на оркестъра Калоян Трайков и оркестрантите с думите:
" 70 години е съображение за горделивост, мотив за равносметка и оценка на изминатия път. Днес, с помощта на ентусиазма и неуморния ви труд, оркестърът може да се похвали с богат музикален репертоар и респектираща биография!
Неслучайно Духов оркестър „ Дико Илиев “ е една от емблемите на града ни и макар компликациите през годините съумя да запази почитта на българите и да бъде мечтан участник в влиятелни прояви!
Използвам мотива, с цел да изразя уважението си към вашия гений, професионализъм и безрезервност. На всички искам здраве, нови музи и нестихващи овации! 
Продължавайте делото на великия композитор и музикант Дико Илиев, чието име носите с горделивост и чест! Продължавайте да пишете достолепната история на Духов оркестър „ Дико Илиев “ при НЧ „ Надежда 1871 “ – Община Оряхово! "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР