На 22.02.2022 г. дружеството е известено писмено от страна на

...
На 22.02.2022 г. дружеството е известено писмено от страна на
Коментари Харесай

След като беше пуснат от ГДНП, Горанов получи и джипа си. Вече не бил издирван

" На 22.02.2022 година сдружението е известено документално от страна на Министерство на вътрешните работи РДГП Драгоман, че автомобилът е снет от търсене. Това значи, че съгласно направените експертизи няма интервенции по автомобила, той е безупречен и може да бъде получен назад от притежателя си " Мото Пфое ". Непосредствено след приемането му автомобилът Toyota Landcruiser е върнат на лизингополучателя си и е във владението му и все още ", оповестиха от " Мото Пфое " в понеделник.

Припомняме, че в средата на месец декември предходната година Горанов се замеси в скандал с търсен от “Интерпол” джип, с който бе засечен при опит да премине през Граничен контролно-пропусквателен пункт “Калотина” на път за Сърбия. По заповед на служител на реда, изпълняващ предписание от София, Горанов е бил пренасочен към вътрешността на страната. Вместо да се върне в София, той изчаква собствен другар предприемач в Драгоман и отпътува за Сърбия с различен автомобил.

Според изказванията на Горанов автомобилът е благосъстоятелност на “Мото Пфое” и той го употребява по силата на контракт за лизинг. Фирмата пък изяснява, че е станала жертва на автомобилната мафия и става дума за возило препис, което било търсено от “Интерпол”.

Министерство на вътрешните работи няколко пъти викаше Горанов на разпити по случая с конфискувания автомобил. Самият вътрешен министър Бойко Рашков твърдеше, че по делото били открити " доста забавни обстоятелства и разминавания ", само че в този момент се оказва, че автомобилът е безупречен.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР