На 21 януари 2024 (неделя) е Световен ден на снега.

...
На 21 януари 2024 (неделя) е Световен ден на снега.
Коментари Харесай

Децата ще карат ски в Банско срещу 1 лев в неделя

На 21 януари 2024 (неделя) е Световен ден на снега. На тази дата всички деца на възраст до 11 години (вкл.) ще карат през целия ден ски или сноуборд в Банско против единствено 1 лев, оповестиха от концесионера " Юлен " АД. Картата може да се закупи против даване на документ, удостоверяващ възрастта на детето.

За дребните посетители са готови спортни игри със ски, втурване с туби, сладки изненади и снежно въодушевление. Мероприятията на Бъндеришка поляна ще стартират в 10:00 ч.

Така за подред път Банско ще се причисли към самодейността на Световната федерация по ски (FIS) – Световен ден на снега. Той се отбелязва за първи път през 2012 година, като присъединяване вземат 42 страни. Към днешна дата са се състояли над 4500 събития с повече от 2,7 милиона участници. Целта е повече деца да бъдат привлечени към занимания на снега и за разпространение на зимните спортове. Глобалната самодейност през 2024 година сплотява над 500 празнични, спортни и занимателни събития в световноизвестни зимни центрове.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР