На 21 септември ще стане ясен кандидатът на ВМРО за

...
На 21 септември ще стане ясен кандидатът на ВМРО за
Коментари Харесай

Джамбазки решил от раз дали да се кандидатира за кмет на София

На 21 септември ще стане явен претендентът на Вътрешна македонска революционна организация за кметския стол на София. Това сподели евродепутатът и зам.-председател на партията Ангел Джамбазки в предаването „ Лице в лице” по bTV. Той отговори на въпроса дали ще се кандидатира за столичен градоначалник.

„ София има потребност от доста повече сигурност и смяна в тази тенденция. Има потребност от сериозен диалог за противозаконното строителство, гетата, замърсяването. Ние се готвим със сериозна листа и стратегия – имаме сериозен опит”, уточни Джамбазки.

Той призна, че редица хора са го убеждавали да взе участие в локалния избор за столицата. По думите му, той не се колебае и решението му е взето.

Ангел Джамбазки разяснява и възможната кандидатура на водача на „ Атака” и към този момент някогашен съдружен сътрудник Волен Сидеров за кмет на София. Според него националистите не са конкуренция на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Става дума за успеваемостта на обединението „ Обединени патриоти”, имахме ръководител на парламентарната група (б.р. Волен Сидеров), който не се оправи „ блестящо”. Загуби се време, в което трябваше да бъдат отстоявани въпросите, с които „ Обединени патриоти” влязоха в ръководството на държавата”, сподели още евродепутатът.

Зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация съобщи, че през последните 12 години интензивно взе участие в политическия живот на страната и не се опасява от компромати около локалния избор.

„ Чул съм невероятни неща за себе си, прочел съм оскърбителен, лъжливи неща за себе си. Търся си правата по правосъден ред. Който го е боязън от мечки – не върви в гората. Отдавна е известно, че такива мръсотии ще бъдат употребявани и всеки би трябвало да бъде подготвен”, съобщи политикът.

Джамбазки съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация няма нищо общо с шпионския скандал около придвижване „ Русофили” и всички хора, които поставят окончания като „ -фили или –фоби” на партията са необразовани. „ Ние постоянно сме били умерени в желанието си да защитим българския интерес. Тези хора заслужават да бъдат разследвани и да получат наказание”, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР