На 21-и януари Варна буквално ще бъде блокирана. Затварят булеварди

...
На 21-и януари Варна буквално ще бъде блокирана. Затварят булеварди
Коментари Харесай

Утре във Варна ще е истински ад заради грандиозен проект!

На 21-и януари Варна безусловно ще бъде блокирана. Затварят булеварди и улици за придвижване, трансформират маршрутите на някои от най-натоварените автобусни линии. Това се постанова поради грандиозни план - ремонтът на бул. " Васил Левски ".

Във връзка със пускане на строително-ремонтни работи и замяна на подземна инфраструктура от 21-ви януари ще бъде прекратено придвижването на коли по следните сектори: бул. " Цар Освободител " в правата от бул. " Приморски " до бул. " Княз Борис I ", както и по бул. „ Приморски” в обсега от ул. „ Стефан Стамболов” до бул. „ Цар Освободител”, оповестяват от дирекция „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към общината в морската столица. В тази връзка ще има смяна и в обслужването на линиите на градския превоз: ще бъдат въведени в двете посоки маршрутни промени за автобусни линии 17 А, 20 и 39. Някои от спирките няма да бъдат обслужвани в двете направления. Временна организация на придвижване се вкарва и поради ремонта на бул.

“Първи май “ в кв. „ Аспарухово “, като в сектора от ул. “Св.св. Кирил и Методий “ до ул. “Георги Стаматов “ се затваря за придвижване едното платно, а придвижването ще се реализира в двете посоки в другото платно
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР