На 21 декември със старт в 20:00ч. в One more

...
На 21 декември със старт в 20:00ч. в One more
Коментари Харесай

Орлин Павлов и Стефан Вълдобрев в благотворителен Коледен концерт

На 21 декември със старт в 20:00ч. в One more park bar, едни от най-големите звезди на българската поп сцена се сплотяват в изключителната си поддръжка за.

Стефан Вълдобрев, Орлин Павлов, Ерсин Мустафов - Jeremy?, Александър Славчев, Маги Алексиева - Mey ще трансфорат вечерта на 21 декември (четвъртък) в празник на добротата и съпричастността.

Страхотното празнично въодушевление ще бъде подвластно на безапелационния супер диджей Младен Димитров - Mr. Moon.

Младен Димитров - Mr. Moon

ФОНД ЗА ДЕЦАТА НА ГЕРОИ

От 3 години фондът подкрепя 25 деца на медици и учители, умряли от Ковид-19 в първите талази на пандемията. Децата получават стипендии по 500 лева месечно - 6000 лева годишно.

Целта на фонда е да оказва помощ финансово за тяхното обучение и развиване, до момента в който навършат пълноправие. За целия интервал на битие на акцията са изплатени 816 стипендии на обща стойност 408 000 лв. - напълно от дарения!

Стефан Вълдобрев

Малко над 50 000 лева са събрани досега за 2024 година. Тази сума е незадоволителна, с цел да се обезпечи съществуването на Фонда.

Децата стипендианти са на възраст от 5 до 18 година Някои от тях изгубиха и двамата си родители. Болката от загубата на родител не преболява, само че се носи по-леко, когато чувстваш съпричастност и поддръжка.

Благотворителният коледен концерт се организира за втора поредна година. С това събитие ние от Фондация За Доброто честваме поддръжката за Фонда за децата на герои, която показвате към този момент 3 години. Сега още веднъж търсим вашата помощ и дарителство, с цел да съберем парите за стипендии за идната година. И с цел да знаят 25-те деца, че не са сами и дружно мислим за тях с грижа и с любов.

Ерсин Мустафов - Jeremy?

Всички актьори вземат участие благотворително в поддръжка на идеята. Домакините ни One more park bar дават безплатно клуба, а цялостната стойност на билетите отива за Фонда за децата на герои.

Благодарим на всички забъркани за положителните сърца и великодушния подарък!

Александър Славчев

Местата са лимитирани!

Редовният билет е на цена от 50 лева Предвидили сме и 20 VIP билета, чиито притежатели ще получат специфичен подарък от Фондация " За Доброто " и изненада от нашите музикални звезди!

Очакваме ви на 21 декември 2023г. от 20:00 ч. в One more park bar (ул. „ Незабравка " 3-5 в Борисовата градина в София /Национален Тенис Център/)

Купете си билет за концерта в платформата:

Маги Алексиева - Mey

Благодарни сме за всяко подаяние преди, по време на и след концерта:

Обединена българска банка (ОББ)
BIC Код: RZBBBGSF
IBAN Номер: BG91RZBB91551012773591
за Фонда за децата на герои

Доброто е заразно, положителното в никакъв случай не е на вятъра!
Споделяйте, с цел да се знае!

FacebookWebsite

Unsubscribe

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР