На 20 септември около 00:35 часа, докато служители от сектор

...
На 20 септември около 00:35 часа, докато служители от сектор
Коментари Харесай

Среднощна гонка на полицията в Русе

На 20 септември към 00:35 часа, до момента в който чиновници от бранш " Пътна полиция " са правили инспекция на лек автомобил „ БМВ “ в гр. Русе на бул. „ Цар Освободител “ до № 42, от ул. Ангел Кънчев е излязъл автомобил „ Форд Фиеста “, който при придвижване в посока към кръговото кръстовище е блъснал спряната за инспекция кола, след което ускорявайки е траял придвижването си в посока към кооперативния пазар.

Пътните служители на реда неотложно са последвали лидера, подавайки му звуков и светлинен сигнал, посредством служебния автомобил, само че той не стопира, като на кръстовището сред ул. Муткурова и ул. Мария Луиза е блъснал паркиран автомобил " Пежо “. Гонката е траяла до ул. Лом, където чиновниците на реда са го спрели.

При последвалата инспекция е изяснено, че фордът ръководи 32-годишен русенец, а с него пътува различен мъж от Русе на 36 година Водачът е тестван с техническо средство за приложимост на наркотични субстанции, като тестът е посочила негативен резултат, само че отхвърля да му бъде осъществена инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство. Издаден му е ваучър за здравно проучване и той е дал кръвна проба, от която при изработен химичен разбор се открива съществуване от 1,28 промила. На лидера са формирани 4 акта по смисъла на чл.5, ал.3, т.1; чл.20, ал.2; член 147, ал.1;чл.103; член 174, ал.3, прочие 1.

Материалите по случая са предадени на проверяващ служител на реда и против 32-годишния лидер е формирано бързо произвеждане. В хода на работата по случая, при осъществена инспекция на пасажера е открито, че той държи в себе си наркотични субстанции – марихуана. За установеното е формирана кореспонденция по разказа на Първо районно управление (на МВР).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР