На 20 март вечерта в България трябва да пристигне Рангел

...
На 20 март вечерта в България трябва да пристигне Рангел
Коментари Харесай

Екстрадират на 20 март Рангел Бизюрев, обвиняем за убийството в Цалапица

На 20 март вечерта в България би трябвало да дойде Рангел Бизюрев , обвинен за убийството на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица, оповестиха от прокуратурата.

Според близки и другари на момчето арестуваните близнаци се пробват да трансферират цялата виновност върху Рангел Бизюрев

Наскоро Върховният съд на Кралство Дания удостовери решението за екстрадицията на Бизюрев. По проект той ще бъде доведен с полет през Мюнхен. След като дойде в България, прокуратурата ще изиска за него мярка „ задържане под стража “.

30-годишният мъж беше разгласен за интернационално търсене въз основа на издадена европейска заповед за арест от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Този вечер протестиращите не блокираха пътища и улици

Веднага след убийството на Димитър през предишното лято той напусна България. Укриваше се в няколко страни и беше задържан в Дания с подправени документи. 

Той избяга, откакто животът на 24-годишния мъж беше лишен

Разследването откри, че  гибелта на Димитър Малинов  е настъпила вследствие на тежък побои, който му е бил нанесен на 20 юли 2023 година Тялото му  беше открито заровено  на към километър от мястото, на което последно е бил забелязан.

След убийството бяха задържани  близнаците Валентин и Борислав Динкови . Те са упрекнати за укривателство.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР