На 20 април 2024 г. от 18:00 ч. в Двореца

...
На 20 април 2024 г. от 18:00 ч. в Двореца
Коментари Харесай

Четирима румънски бойци ще ни впечатлят на SENSHI 21

На 20 април 2024 година от 18:00 ч . в Двореца на културата и спорта в гр. Варна ще се организира пролетното издание на бойната галавечер. Известната сцена ще бъде очевидец на 14 мощни борби, в които публиката ще види елитни бойци от 17 страни, измежду които и представители на румънската бойна школа.

Бойната карта на събитието показва четирима мощни румънски спортисти, подготвени да завладеят кръга на SENSHI 21 с впечатляваща техника и мощен военен хъс.

Валентин Мавродин има редица трофеи в бойните среди - първенец на Dynamite Fighting Show, първенец на Colosseum Tournament New Heroes и нееднократен първенец на киокушин шампионата Budokai в Румъния. Богатият му опит и съществени бойни умения ще бъдат демнстрирани за първи път на кръга на SENSHI. Той влиза на мястото на контузения Мариан Лапушнеану.

Адриан Мадалин има впечатляващ връх като няколкократен първенец на шампионата Colosseum и победител в надпреварата Road To Dynamite Fighting Show. Неговият борбен дух и решителност го вършат мощен и сложен за подценване конкурент на професиналната сцена, а дебютната му изява на SENSHI 21 ще бъде забележителна.

Кристиан Ристеа е идващият дебютант на бойния кръг на веригата. С трофеи като първенец на Fight Arena, интерконтентален първенец на WKU и SUPERKOMBAT New Heroes, той ще се стреми към мощна изява при първото му излизане на кръга пред взискателната аудитория на SENSHI.

Флорин Иваное е измежду изгряващите звезди в света на бойните изкуства, и към този момент е потвърдил своята стойност като вицешампион на Румъния, а призовото му показване в шампионата DFS Heavyweight удостоверява неговото място измежду елита. Иваное за повторно ще се качи на бойната сцена във Варна, с цел да завоюва уважението на публиката.

Не пропускайте да запазите своето място на интернационалната галавечер и да станете очевидци на силата и стремежа към победа на четиримата спортисти от румънската бойна школа. В мрежата на към момента са налични билети за бойното шоу, а местата в залата са годни до привършване на количествата.

21-о издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР