На 20.05.2019 г. (понеделник) кандидатите за евродепутати от „БСП за

...
На 20.05.2019 г. (понеделник) кандидатите за евродепутати от „БСП за
Коментари Харесай

Кандидатите за евродепутати от „БСП за България“ ще посетят областите Бургас, София, София-област, Смолян, Враца, Велико Търново, Плевен и Видин

На 20.05.2019 година (понеделник) претендентите за евродепутати от „ Българска социалистическа партия за България “ ще посетят областите Бургас, София, София-област, Смолян, Враца, Велико Търново, Плевен и Видин

Бургас

В 18:30 часа, в Бургас, в зала в БСУ или сцена навън на площад „ Ат. Сиреков “, лидерът на листата Елена Йончева и претендентите за евродепутати Момчил Неков и Крум Дончев ще вземат участие в митинг-концерт.

София- област

От 17:00 ч., в библиотеката в Елин Пелин, Емил Георгиев ще се срещне с жители.
В 20:00 ч., в салон на читалището в Самоков, Деница Златева ще беседва с жители.

Смолян

От 15:30 ч, в заведение „ Кристал “ в Смолян, Цветелина Пенкова ще организира среща с просветни дейци. От 18:00 часа, в читалище „ Балкански просветник “ ще стартира и срещата й с жители от района.

София

В 10:30 часа, в гр. София, Валери Жаблянов и Емил Георгиев ще се срещнат със Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса в тяхната постройка.
От 12:00 часа, ще стартира срещата на Иван Кръстев с Национален съвет на хората с увреждания на бул. „ Дондуков “ 11.
В 17:30 часа, ще се организира среща по проблемите на междинното обучение с присъединяване на Иван Кръстев и Мариела Модева. Събитието ще се състои в гранд-хотел „ София “.

Враца

В 15:00 часа, в читалището на с. Бели Извор, общ. Враца, Велизар Енчев ще беседва с жители. От 17:30 часа ще стартира и срещата му в клуба на Българска социалистическа партия във Враца, а от 18:30 часа той ще бъде в с. Костелево, в читалището.

Велико Търново

В 14:30 часа, в музея на Полски Тръмбеш, Иво Христов ще беседва с жители. В 17:00 часа, в зала 1 на общината в Горна Оряховица, ще стартира и срещата му с хората от района, а в 18:30 часа той ще бъде в зала „ Преслав, „ Интерхотел “, във Велико Търново.
От 15:30 часа, в ритуална зала на Община Сухиндол, ще стартира срещата на Петър Витанов с жители от района. В 18:00 часа той ще бъде в зала на Общината в Свищов.
Плевен
В 13:00 часа, в клуба на Българска социалистическа партия в Червен бряг, проф. Румен Гечев ще се срещне с жители. От 15:00 часа той ще организира среща и в с. Мечка, община Плевен, в зала Земеделска кооперация. В 17:00 часа Гечев ще бъде в зала Патронаж, гр. Белене, за диалог с жителите от региона.

Видин

От 10:30 часа, в хотел „ Скалите “ в Белоградчик, ще стартира срещата на Сергей Станишев с жители. В 12:00 часа той ще посети Кула, където ще беседва с жители в партийния клуб. В 17:00 часа ще стартира срещата на Станишев в зала на Филхармонията във Видин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР