На 2 май всичките 107 магазина на веригата в страната

...
На 2 май всичките 107 магазина на веригата в страната
Коментари Харесай

Великденската неделя – почивна за служителите на Lidl

На 2 май всичките 107 магазина на веригата в страната няма да работят
Великденската неделя (2 май) ще бъде почивна за всички чиновници в магазините и складовите бази на Лидл България. Така, с изключение на на Коледа и Нова година, те ще бъдат със фамилиите си и на най-големия християнски празник – Великден.

„ Допълнителният трети почивен ден за сътрудниците в магазините и складовите ни бази е единствено един от методите, с които още един път им демонстрираме какъв брой доста ги ценим. Той е израз и на нашата признателност за неуморните им старания и отдаденост. Радваме се, че за следващ път Лидл България се утвърждава освен като виновен шеф, само че и като модернист, който първи разгласи въвеждането на тази работодателска процедура в бранша. Вярваме, че тя ще се оцени високо освен от нашите сътрудници, само че също по този начин и от нашите клиенти, и от всички компании, които влагат в грижата за своите чиновници “, разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф на Лидл България.

Лидл България бе първата верига, която през юни 2019 разгласи трети формален почивен ден за своите чиновници в комерсиалната мрежа. Заради рецесията с COVID-19 обаче тази добра работодателска процедура не съумя да се случи предходната година. Обявеното изключително състояние, както и въведените ограничавания и пропускателни режими сътвориха редица компликации пред потребителите и попречиха естественото извършване на покупки. Именно заради тази причина, за да обезпечи на своите клиенти допустимо най-спокойно и безвредно извършване на покупки в навечерието на празника, през 2020 година компанията остави магазините си отворени.

Затова на идния 2 май, ще бъде почивна за първи път, а чиновниците в мрежата на Lidl ще прекарат празника с най-близките си хора.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР