На 19 октомври се навършиха 6 тъжни месеца без журналиста

...
На 19 октомври се навършиха 6 тъжни месеца без журналиста
Коментари Харесай

Жената на Милен Цветков 6 месеца след смъртта му: Знам, че виждаш всичко, любов моя!

На 19 октомври се навършиха 6 тъжни месеца без журналиста Милен Цветков, който бе брутално погубен в зверска злополука от дрогирания Кристиян Николов точно на Великден тази година, напомня HotArena.

Последната му половинка, с която той живееше на фамилни начала преди нещастието, не пропусна да излее душата си и да уважи паметта му.

„ Шест месеца без теб, обичани! Зная, че в този момент се усмихваш от Царството Небесно, виждаш всичко и знаеш, че прекосяването от тленно към нетленно не е най-голямата загуба в живота. По-голямата загуба е това, което умира в нас, до момента в който сме живи, забравяйки да бъдем положителни, любящи и смирени... Милен Цветков, Ти си Истината, на която ме научи... Любовта, която ми сподели, и Пътят, който начерта! Целувам те, обич моя! Благодаря ти за споделените мигове. Светъл път на душата ти! “, написа нумероложката Милена Иванова във фейсбук профила си. Преди броени дни тя бе отличена и с премия „ Златно токче “ за работата си в областта на нумерологията.

Милена не взе участие в панихидите, които предходните съпруги и децата на Милен провеждат. Тя не е била известена и за погребението му. Това стана ясно от нейно изявление преди месец, в което призна, че се е принудила да се крие в храстите на Боянските гробища, с цел да изпрати обичания си по последния му земен път. Очевидно търканията сред дамите на починалия публицист не престават, само че всички те са обединени в една идея – килърът му да получи заслужено наказване, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР