На 19 ноември в София, 20 ноември в Пловдив и

...
На 19 ноември в София, 20 ноември в Пловдив и
Коментари Харесай

Безплатни консултации за пациенти с гръбначни заболявания в София, Пловдив и Бургас

На 19 ноември в София, 20 ноември в Пловдив и 21 ноември в Бургас с огромно наслаждение посрещаме турския неврохирург - Доц. доктор Салим Шентюрк. Авторитетният неврохирург от турската болница „ Мемориал Бахчелиевлер “ Истанбул ще организира БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ на български пациенти с гръбначни болести на 19 ноември в София, 20 ноември в Пловдив и 21 ноември в Бургас. Той ще гостува по покана на шефа на ЗИЦ “Медикъл Караджъ “ – Звезделина Лютфи и в границите на самодейността на здравния информативен център за даване на достъп до най-иновативните  и съвременни технологии в медицината.

Доц. доктор Шентюрк е измежду водещите експерти в Турция за интервенции на гръбначния дирек. Той е извънредно издирван неврохирург, както от български пациенти, по този начин и от пациенти от целия свят.

Всички пациенти със болести на гръбначния дирек и гръбначния мозък, могат да се възползват и да проведат безвъзмездна консултация с неврохирурга, по отношение на опциите за лекуване на своето заболяване. Желаещите да се възползват от БЕЗПЛАТНАТА консултация със експерта могат да се обадят на телефоните на здравния център-0879 977 402 или 0878 500 940 и да си запишат час.

Безплатните съвещания с Доц. Шентюрк са ориентирани към:
пациенти с към този момент открити болести пациенти, нуждаещи се от второ мнение пациенти, интересуващи се от лекуване в чужбина, в частност Турция
Кой е Доц. доктор Салим Шентюрк?

Доц.д-р Салим Шентюрк е роден през 1982 година в Трабзон. Получава здравното си обучение в Технически университет „ Карадениз “ през 2005 година Придобива компетентност мозъчна и неврохирургия в Университетска болница „ Ататюрк “в Анкара през 2007 -2013 година Завършил е 4-годишни курсове на образование на Европейската асоциация на неврохирурзите. Завършва наложителната си работа в Учебно-изследователска болница „ Чорум “ през 2013-2014 година Получава званието доцент през април 2020 година.

Професионален опит

2019 – досега, Специалист по неврохирургия-Болница Мемориал Бахчелиевлер, Истанбул

2019 – досега, Специалист по неврохирургия-Болница Мемориал Измет, Истанбул

2019 – 2019 година, Специалист по неврохирургия-Rhode Island Hospital, Род Айлънд, Съединени американски щати

2018 – 2019 година, Специалист по неврохирургия- Гръбначен център на Университет Сан Франциско, Калифорния, Съединени американски щати

2015 – 2018 година, Специалист по неврохирургия, Университетска болница Коч, Истанбул

 

Основните клинични области на интерес на Доц.д-р Салим Шентюрк включват :

Дискова херния-цервикална,торакална,лумбална

Спондилолистеза

Стеноза на гръбначния канал

Сколиоза

Анкилозиращ спондилит (Болест на Бехтерев)

Тумори на гръбначния мозък

Болка в гърба

Проблеми с гръбначния мозък

Фрактура на гръбначния дирек

Синдром на карпалния тунел

Травми на черепа

Методи на лекуване,които Доц.д-р Салим Шентюрк употребява в своята процедура:

Хирургия на гръбначния дирек

Дискектомия

Операции за стабилизиране на гръбначния дирек (инструментални).

Инжекция в гръбначния дирек

Невроонкологична хирургия

Шунтиране на мозъка при хидроцефалия

Краниотомия

В своята процедура Доц. доктор Салим Шентюрк ползва ендоскопска хирургия при разнообразни нарушавания на гръбначния дирек. Методът за ендоскопска хирургия на гръбначния дирек е прибавен за първи път в лумбалната област на гръбначния дирек. Въпреки това освен дисковите хернии, само че и доста други патологии се лекуват с ендоскопска хирургия на гръбначния дирек. Използва се при хирургично лекуване на доста болести на гръбначния дирек, като хернии на лумбалната област и шията, свиване на гръбначния канал, гръбначни фрактури, тумори, метастази в гръбначния дирек, лумбални измествания. Работна канюла с камера се вкарва през 7 мм прорез, изработен в кожата. През канюлата се вкарват фини принадлежности с дължина 4 мм. Увреждането на близките тъкани- мускули, кости е минимално.

Ендоскопската хирургия на гръбначния дирек не може да се приложи при всеки пациент. Методът се ползва по преценка на лекаря и според от съответната патология на гръбначния дирек.

В множеството случаи се прави местна упойка на зоната, която ще се оперира.  С решение на лекаря и болния е допустима спинална или обща упойка .

Средната дълготрайност на интервенцията е 25 минути.

Понеже множеството интервенции се вършат под локална анестезия, пациентите могат да се раздвижат 2 часа след интервенцията.

Пациентите, оперирани по този способ, могат да бъдат изписани в същия ден. Тъй като разрезите на кръста са дребни, има единствено 1 шевна рана и увреждането на мускулите и тъканите е минимално, пациентите могат да се върнат към естествения живот в границите на 2-3 дни и да работят в границите на 1 седмица.

Желаещите да се възползват от опцията за безвъзмездна консултация с Доц. доктор Шентюрк на 19 ноември в София, 20 ноември в Пловдив и 21 ноември в Бургас, би трябвало да си запишат час авансово на:
телефон: 0879 977 402 или 0878 500 940 да заявят стремежи от тях час онлайн на.
На място пациентите ще би трябвало да дават медицинските документи и образни проучвания, които са им направени досега.

Имайте поради, че по време на консултациите няма да бъдат осъществявани физикални прегледи. Безплатните съвещания се организират на база медицинските документи, с които разполагат пациентите все още.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР