На 18 януари в 01:50ч се случва Пълнолуние, което е

...
На 18 януари в 01:50ч се случва Пълнолуние, което е
Коментари Харесай

Пълнолуние в януари – Вълча Луна

На 18 януари в 01:50ч се случва Пълнолуние, което е в символ Рак.

Американските индианци, за които Луната била самобитен календар, давали алегорични имена на пълнолунието на всеки месец, въз основа на техните наблюдения върху природата и връзката й с Луната.

Януарското Пълнолуние наричали Вълча Луна. Януарският мраз и мрак водят до дефицит на естествени хранителни източници. Казват, че това име на Луната е зародило от воя на гладните вълци.

Съвременно магическо значение: Почитайте януарската Луна, като благодарите за великодушната храна и чиста вода и се пробвайте да помогнете на тези с по-малко шанс.

Заклинание: „ Луна, свети по-ярко, с цел да мога постоянно да намеря храна за тялото, мозъка и душата си. Благодаря ти за твоята подхранваща сила. “

Билки , които да ви оказват помощ по Пълнолуние да се освободите от отрицателните страсти и да прогоните разсейващите фактори, с цел да постигнете баланс и естетика.: Смесете лимонена трева с джинджифил или пийте чай от жълт кантарион.

Свещ, която ще ви помогне да подобрите магическите трептения на Луната

Тъй като Пълнолунието е във вторник, свещта би трябвало да е алена или тъмночервена. Значение: пристрастеност, сила, обич, мощ, храброст.

Природни минерали, които ще оказват помощ да усилите желанията си

Природни кристали, минерали и скъпоценни камъни са се раждали в сърцето на Земята от хиляди години, поглъщайки нейната сила и послания дружно с тези, изпратени от Слънцето, Луната и океаните. Камъните съхраняват и излъчват тази сила, като оказват помощ за повишение на персоналната ви сила и изостряне на вашите душевен (екстрасензорни) качества и вътрешен глас. Те крият пулсацията на Земята, нейния мирис и могат да приказват с вас, в случай че сте подготвени да ги слушате.

Добавяйки кристали и тяхната неповторима сила към работата си с Луната, вие ще усилите нейната сила, която ще помогне за подсилване на живота ви по необикновен метод. Когато фокусирате силата и желанията си върху кристалите, те ги съхраняват вътре, напомняйки ви със самото си наличие за това, което е в действителност значимо. Освен хубостта присъща на кристалите и скъпоценните камъни, всеки от тях носи своя неповторима мощ, сила, постоянно лечебна и въздействие, които могат да бъдат употребявани. Изберете ги въз основа на вашите планове или просто използвайте камъните, които харесвате и са покрай вас. Няма значение дали камъкът е огромен или дребен. И не е наложително да е безценен. Много от минералните камъни са необятно налични.

Кристали, които можете да включите във вашите лунни ритуали: лунен камък, планински кристал, селенит, молдавит, цитрин, тигрово око, зелен нефрит, розов кварц и хималайска сол.

Можете да носите кристалите като украшение (необработени, полирани или изрязани) или просто да ги носите със себе си - въпрос на желание. Можете даже да ги поставите един до различен на масата или в стаята, в която медитирате или спите, или на перваза на прозореца, с цел да предотвратите навлизането на отрицателната сила във вашето пространство. Във всеки случай те постоянно ще бъдат с вас.

Най-благоприятната фаза на Луната за потребление на планински кристал е Пълнолуние

Планински кристал – те са най-простите, само че извънредно мощни универсални кристали. Те са в положение да усвоят всичко, което можете да поискате. Тяхната мощна сила е изключително потребна по време на Пълнолуние, само че не ограничавайте взаимоотношенията си с тях единствено тогава.

Ясно формулирайте желанията си, когато работите с планински кристал, и той ще ги одобри всички. Обърнете особено внимание на енергийните талази, които ще ви изпрати в отговор. Със своята универсална природа, кристалът ще помогне на всеки да усили желанията си, да противодейства на отрицателната сила и да откри самопризнание. Той също по този начин символизира мъдростта.

Когато пред вас стоят прекалено много разновидности, имате разнообразни варианти и ви е мъчно да вземете решение, обърнете се към силата на планинския кристал. Държейки кристала в ръцете си и като започнете да усещате неговата топлота и сила, свържете се с силата на Луната, с цел да увеличите силата. Кажете на разум или на глас: „ В този час би трябвало да реша кое е вярно и правилно. Моля те, Луна, през погледа на кристала, насочи ме в избора ми “. Слушам безмълвно. Надявам се да чуя моята муза. “

Ритуал с планински камък

Изберете насаме място. Запалете алената свещ. Вземете в ръце планинския кристал, започнете да гледате в него и до момента в който се взирате, прошепнете вашите стремежи. Опитайте се да си визиите, че ги вкарвате вътре в камъка. Напишете си листата с стремежи и от горната страна сложете планинския кристал. Може да ги оставите на лунна светлина през нощта, само че преди разсъмване би трябвало да ги приберете. Това не е наложително, само че укрепва силата.

Ритуалът може да се извърши след започване на Пълнолунието през целия ден. Трите следващи нощи може да оставяте на лунна светлина листата и кристала върху него. Ако не можете да оставите листата на открито (друг човек не би трябвало да го вижда), може три вечери да зареждате единствено камъка на лунна светлина и през деня да го слагате някъде на закрито върху листата да предава лунната сила.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР