На 18 август бях поканен в клуб в Слънчев бряг.

...
На 18 август бях поканен в клуб в Слънчев бряг.
Коментари Харесай

Шумонарушителят Боби Ваклинов: Някой трябваше да опере пешкира

На 18 август бях поканен в клуб в Слънчев бряг. Бях там в качеството си на реализатор. Отидох по рано и просто седнах до пулта да очаквам моментът, в който ще би трябвало да изляза на сцената. Докато си чаках обаче внезапно бе разгласен код синьо. Това съобщи в ефира на "Здравей. България " Боби Ваклинов във връзка на акта, който той получи за нарушаване в родно заведение по Черноморието.

"Служителите на реда влязоха в клуба, желаеха да се легитимирам, направих го, а те ми написа акт. Описана е техника, която не е моя в формирания ми акт. В него не е посочен притежател на техниката обаче. Бил съм позволил озвучаване, само че аз към оня миг още си бях гост-посетител ", сподели той.

В клуба просто не са били открити нарушавания и някой трябваше да опере пешкира. Не е казусът, че е формиран акт на Боби Ваклинов. Проблемът е, че този акт е извънредно неплатежоспособен, смехотворен и неуместен. Казаха ми, че по този начин им подредено от най-висшестоящите. Питах от кого? От министъра на Слънчев бряг ли? Те замълчаха. Адмирирам активността му, само че може да се насочи и към вътрешността на страната. Примерно в София депозирам сигнал, само че никой не откликва, тъй като очевидно не се е обадил министърът на веселието ", иронично добави репортерът на "Господари на ефира ".

"Този акт е меко казано неплатежоспособен. Не може като доказателство да е разказана техника, която даже не е моя. Меко казано е неуместно всичко. Преди една седмица Димчо беше на сцената в този клуб, само че не беше санкциониран. Те не откриха нарушаване и по тази причина написаха нещо. Аз съм обжалвал актът, следва да видя каква ще бъде санкцията. Вярвам абсолютно в правосъдната система в България и съм сигурен, че най-малко в Административния съд има най-малко един здравомислещ човек ", сподели Ваклинов.

"Не може аз да седнал съм до пулта на диджея и да ми е изработен акт. Сякаш някоя рускиня да отиде до бара да си вземе пиво и да мине около пулта. От там да я спрат служители на реда и да й кажат "Ти си шумонарушител, сформираме ти акт ". Към момента на писането на акта аз бях просто клиент. Дори не беше почнало присъединяване ми ", сподели Ваклинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР