На 17-ти октомври, вокалистът на група „Остава”, Свилен Ноев ще

...
На 17-ти октомври, вокалистът на група „Остава”, Свилен Ноев ще
Коментари Харесай

Свилен Ноев с концерт-промоция на дебютния си солов албум

На 17-ти октомври, вокалистът на група „ Остава”, Свилен Ноев ще показа първия си независим албум “Different” с концерт-промоция в столичния клуб Терминал 1.
Пилотният сингъл „ Beautiful” от месеци е в националния радио ефир и се радва на извънредно положителни мнения. След лирик видеото към него, Свилен към този момент е подготвен и с формален видео клип към песента Different, чието име носи и самия албум. Видеото към втория сингъл е дело на брачната половинка на музиканта - Невена Спасова, както и на операторите Ангел и Кристиян Спасови. Клипът е сниман на морския бряг и в него присъединяване взимат актьорите Явор Бахаров и Рая Пеева, Вики Величкова от група Мастило, Диана Алексиева и други близки другари на Свилен.

Дебютното CD ще включва общо 6 песни, от които 5 на британски и една на български, както и два бонус трака. Музиката и текстовете на частите са дело на самия музикант, а в аранжиментите и реализацията са забъркани още Даниел Петров (барабанист на Остава) и Георги Станев (екс продуцент на „ Gravity Co “). В едно от частите се включва и Краси Тодоров (D2, Jeremy?), а като посетител музиканти вземат участие още Мишо Шишков, Михаела Филева и Иво Чалъков („ Gravity Co.”). Албумът ще бъде издаван и популяризиран в комерсиалната мрежа от Монте Мюзик, само че ще може да бъде открит и онлайн във всички музикални платформи като iTunes, Spotify и доста други.
Идеята за плана се ражда най-много от желанието на Свилен да продължава да твори и осъществя концепциите си, които не са подобаващи за песни на „ Остава “, тъй като имат друго въодушевление, само че пък са прекомерно хубави като мелодии, с цел да си останат единствено хрумвания.
„ Мисълта да върша нови песни, на които детето ми да танцува е едно от нещата, които ме въодушевиха да пускам солов план. А и всяко ново начало е доста вълнуващо и цялостно с изненади “ – споделя музикантът.
Звученето на песните в албума е в стилистиката на инди попа и не е съобразявано с музикалните трендове в България.
На 17-ти октомври, на сцената в Терминал 1 дружно със Свилен ще се качат музикантите Даниел Петров (барабани - Остава), Александър Обретенов (бас китара - D2) и Краси Тодоров (клавири - D2, Jeremy?).
БИЛЕТИ за концерта на цена от 10 лв., могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim и партньорските каси: щанд EVENTIM - ул. " 6-ти септември ", OMV, Orange Center, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа и други Цената на място и в деня на концерта ще е 12 лв..

Всеки посетител на събитието ще има опцията първи да си закупи албума Different на промоционална цена от 10лв.
Отваряне на порти: 21:00ч.
Начало: 22:00ч.
За повече информация и вести може да следите тук: https://bit.ly/2rROeMe

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР