На 16 юли 2022 г. Дженифър Лопес и Бен Афлек

...
На 16 юли 2022 г. Дженифър Лопес и Бен Афлек
Коментари Харесай

Как Джей Ло и Бен Афлек отпразнуваха годишнината от сватбата си

На 16 юли 2022 година Дженифър Лопес и Бен Афлек си споделят публично " да " на женитба в Лас Вегас. Месец по-късно провеждат втора гала, само че този път в Джорджия, откъдето е артистът. На събитието участват семейство и другари, както и петте деца на двойката от предходните им бракове.
 Пие ли Дженифър Лопес (и за какво е основала алкохолните питиета Delola)
Пие ли Дженифър Лопес

И дали почитателите повярваха на отговора

Джей Ло има двама 15-годишни близнаци -, от Марк Антъни, до момента в който Бен Афлек има три деца от някогашната си  - Вайълет (17 г.), Серафина (14 г.) и Самюъл (11г.).

През януари в изявление в предаването Jimmy Kimmel Live! певицата разкрива, че концепцията за сватбата в Града на прегрешението в действителност е била на Бен Афлек. В своя бюлетин On The JLo Лопес пък споделя малко повече за щастието като към този момент омъжена жена за любовта на живота си, като написа:

" Двадесетте години сред тези фантазии за младостта и света на възрастните с любовта и фамилията, които прегърнахме оня ден, донесоха повече на този брак, в сравнение с някой от нас можеше да си показа. "

Припомняме, че  и  всъщност изживяват първата обич между тях още преди повече от 20 години и даже стигат до годеж, само че го скапват през януари 2004 година През 2021 година обаче се преоткриват и освен, а и този път публично подписват.

Година откакто си споделят " да " пред олтара, Джей Ло и Бен Афлек наподобяват все по този начин щастливи и влюбени. И естествено, не са не запомнили да отпразнуват първата годишнина от сватбата.
 Дженифър Лопес и Бен Афлек с сантиментални проекти за годишнината
Какво са намислили Джей Ло и Бен Афлек

Точно в техен жанр

За мотива двамата са посетили ресторант в Санта Моника, Калифорния, където са били видяни, написа E! News. Дженифър Лопес е била облечена с къса бяла рокля, украсена с кристали, която е комбинирала с високи сребристи обувки и дребна чанта с дълга ръкохватка. Бен Афлек пък е бил напълно в черно - с пуловер, панталони и мокасини.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР