На 16 септември в 18,47 е получено съобщение за ПТП

...
На 16 септември в 18,47 е получено съобщение за ПТП
Коментари Харесай

6-месечно бебе е в болница след катастрофа в Пловдив

На 16 септември в 18,47 е получено известие за ПТП с потърпевш на бул. " Христо Ботев " в Пловдив. Правоспособен лидер на лек автомобил БМВ, движейки се по булеварда, заради неспазване на нужната отдалеченост удря спиращ пред него лек автомобил " Нисан " и позволява ПТП.

Пострадало при случая е 6-месечно бебе, което е превозено за обзор в болнично заведение. Медицински екип е открил травма на гръден панер и глава, само че животът на бебето е вън от заплаха. Алкохолните проби на водачите са негативни.

В същия час е получен и сигнал за ПТП на улица «Недялка Шилева» в Пловдив. Водач на рейс " Исузу ситибус " при придвижване по улицата, прави десен завой към паркинг и блъска 78-годишна пешеходка. Жената е умряла на място. Пробите на лидера за приложимост на алкохол и упойващи субстанции са негативни.

Пътен случай е регистриран и на територията, обслужвана от районно управление (на МВР) Карлово. 30- годишен лидер на лек автомобил «Фолксваген» от село Московец пътувал по пътя сред селата Столетово и Слатина, когато от път с черна настилка, против него излязла каруца, ръководена от 17-годишно момче от село Слатина. Леко потърпевши при удара са лидера на каруцата и двама 30-годишни мъже, пътували в нея, както и 43 годишен пасажер в автомобила.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР