На 16 февруари в село Гривица служители на Първо РУ-

...
На 16 февруари в село Гривица служители на Първо РУ-
Коментари Харесай

В плевенско село задържаха двама с метамфетамин - пико

На 16 февруари в село Гривица чиновници на Първо РУ- Плевен са задържали 42-годишен и 46-годишен. По-възрастният е изхвърлил през ограда в двор на къща бяло полиетиленово топче, с неправилна форма, с размери 3 см Х 2 см., съдържащо бяло-жълто прахообразно вещество. По данни на мъжа наличието е метамфетамин - пико. На мястото е осъществен оглед по реда на Наказателно-процесуален кодекс, при който на към 20 метра от мястото на задържане под пластмасов резервоар за събиране на боклук е открита и конфискувана пластмасова кутия с цилиндрична форма, съдържаща полиетиленов плик, вид " Спейсбек ", с размери 8 см Х 9 см.,съдържащ бяло кристалообразно вещество.

При претършуване в дома на 42-годишния са открити електронна везна, шест транспарантни полиетиленови пликчета, вид " Спейсбек ",с разнообразни размери и записващо устройство с две антени, черно-бял корпус инсталиран за фасадата на къщата. По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.354 „ а “, ал.1 от Наказателен кодекс.

Мъжете са арестувани за период до 24 часа по ЗМВР. Сезирана е районна прокуратура – Плевен и е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР